FestungGlogau Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Ja nie mieszkam w polsce wiec polskie prawo sie mnie nie tyczy i tu jest legalne posiadanie wszelkich deko bez zezwolen:):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Odznaczka Krozownikow kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 OnyX Po czym sadzisz ze o kicha w rekach jej nie miales sygnatur nie widziales. Daj cos od siebie cos lepszegoJa sie na temat niemieckich odznak bez zdjec tylu i szpilki/srobki sie nie wypowiadam jak kazdy kto cos o tym wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Na temat oryginalności odznaki się nie wypowiadam - nie znam się, ale znalazłem taką odznaczkę w necie - http://www.wehrmacht-awards.com/war_badges/kriegsmarine/feet_badge.htmTak dla porównania (?)PS. Fajna kolekcja :) Ach ten M38 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Producent mojego m38 to Glocke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 piękna kolekcja!No ta odznaka krążownikow to rzeczywiscie czarna owca. Zdjecie tylu nie jest potrzebne w tym wypadku.ALE, i bez niej kolekcja prezentuje sie super! gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Nowy nabytek 100% orginalna naszywka strzelcow alpejskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotnik Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 ja znalazlem taka sama(no prawie jest bez tego sznura z kilofem)naszyta do sweterka wspulczesnego angielskiego za 3 zeta ale niejestem takim optymista jak dlamnie to bw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 jest to niemiecka z 2 wojny jest ona z niemieckiego strychu z innymi fantami z 2 wojny nabylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Jesli ktos watpi w orginalnosc lub czas wykonania tej naszywki radze zakupic sobie ksiazke GERMAN ARMY UNIFORMS AND INSYGNIA 1939-1945 Napisana przez Brian L Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 lata praktyki....Daj tył odznaki KM to Zobaczymy czy dupa ze mnie czy mam racjie :)) Wiesz w Km siedzie po uszy...hehepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Tak przegladam twoje odznaki pulkowe i wiele z nich to kopie robione przez panasiuka. Ta naszywka gebirgsjager to tez kopia. Nie mozesz ufac co ci sprzedawca mowi bo puste slowa go nic nie kosztuja. Teraz rynek jest zasypany takimi falsami. Duzo cierpliwosci Tobie zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 taka ciekawotka ja w polsce zakupow nie robie i nie kupuje nic na polskich aukcjach. A to jest naszywka z austrji wiednia a nia dodaje w tym poscie zeczy do identyfikacji tylko pokazuje swoje zbiory i doskonalw wiem co mam. A co do moich pulkowych odznak wiem ze czesc to panasukowskie kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 To nastepna ktora mam A wracajac do kopiowania to chyba tylko w polsce i czechach trzeba sprawdzac 200 razy czy cos to orginal czy kopia bo komuna wszysko zniszczyla i kopie tylko zostaly. Polecam wszystkie niemieckie flumarki i tam z autentycznascia odznak i naszywek nikt problemu niema. A ja nie mieszkam w polsce i nie robie w niej zakupow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 A to tyl dla kolegi OnyX-a POKEMONA":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Twoje wypowiedzi slysza sie bardzo naiwne. Myslisz ze tylko w Polsce sa kopie. Slyszysz sie jak jakis poczatkujacy kolekcjoner bez zadnego doswiadczenia. Tak z ciekawosci jak dlugo zbierasz militaria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 A tak na marginesie to bardzo duzo kopi jest robionych w Chinach i Indiach ktore wysylaja swoje podruby do wszystkich krajow wlocznie z Niemcami. W Niemczech po wojnie tez duzo zostalo zniszczone ludzie bali sie tego trzymac. Teraz szczegolnie w Niemczech jest popyt na te pamiatki" to nie mysl ze wszystko co w Niemczech czy Austrii jest super oryginalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 conajmniej 25 lat lecz wieksza czesc mojej kolekcji jest w polsce za dwa tygodnie sie na wakacje wybieram to dadam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 czyż to szarotka Strzelców Alpejskich ? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zkoscian Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Drogi kolego przypadkiem widze że jesteś w posiadaniu książeczki wojskowej z nazwskiem KOŚCIAN czy moge uzyskać wiencej informacji o właścićelu tej kśiążeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Jesli chcesz uzyskac wiecjej info pisz na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 nastepna pozycja do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Koperty do 2 wojennych medali i odznak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.