marop Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 WitamOstatnio wpadły mi w ręce takie szelki.Wyglądają jak uprząż spadochroniarska? Czy może ktoś to potwierdzić? Jakiej są produkcji i z jakiego okresu?
marop Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 WitamOstatnio wpadły mi w ręce takie szelki.Wyglądają jak uprząż spadochroniarska? Czy może ktoś to potwierdzić? Jakiej są produkcji i z jakiego okresu?
marop Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 ...wszystkie klamerki i zapięcia aluminiowe...
marop Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 Sory za umieszczenie wątku w niestosownym dziale.Proszę moderatora u przeniesienie .Pozdr....
szczepciu Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Są to współczesne szelki do prac wysokościowych.Na pewno nie spadochroniarskie.Pozdrowieniaszczepciu
e g z e k u t o r Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 raczej polskie powojenne sygnatura, to KJ 3 a kie kt 3, oznacza klase jakości materiału, takie same pieczatki maja buty wojskowe obecnie uzywane
Pytanie
marop
Witam
Ostatnio wpadły mi w ręce takie szelki.
Wyglądają jak uprząż spadochroniarska? Czy może ktoś to potwierdzić? Jakiej są produkcji i z jakiego okresu?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.