AK77 Napisano 8 Luty 2007 Autor Napisano 8 Luty 2007 W dniu dziejszym tj. 8 lutego 2007 roku odszedł od nas, jeden z nas .Odkrywca , poszukiwacz historii.Prawdopopdobnie nikt z forum Go nie zna, gdyż nigdy nie korzystał z internetu, ale był to człowiek , który od kilkunastu lat tropił z wykrywaczem naszą historie, historie Polski. Jest to człowiek, który wprowadzał mnie w tajniki poszukiwań i który mógłby byc naśladowcą dla wielu młodych pokoleń. Po przejściu lasu przez niego przyroda była nie naruszona. Był perfekcjonistą w poszukiwaniach, wszystkie dołki wykopane były idealnie zasypane. Potrafił doradzić, pokazać tereny przez siebie odkryte, tak aby inni także czerpali radość z popszukiwań. W dniu 1 grudnia 2006 roku przeszedł na emeryture. Śmiałem się z nim, że teraz to wykopie wszystko co jest w okolicy. Niestety nawet nie doczekał wiosny, nowego sezonu dla poszukiwaczy. Zmarł dziś 8 lutego 2007 roku. Dlaczego tacy ludzie muszą odchodrzić ? Gdzie jest sprawiedliwość ?Przepraszam za chyba prywatny post, ale temu człowiekowi należy się pamięć i tylko w taki sposób mogę ją wyrazić.Jeżeli ktoś będzie w okolicy lub komuś zależy to informuje że pogrzeb odbędzie się w sobotę 10 lutego o godz. 13.00 na cmentarzu w Bełchatowie.Pzdr Jakub - AK77
slawek910 Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 apal świeczkę, za tych których zabrał los..." [*][*][*]
efes Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Niech ziemia Mu lekką będzie a fanty niech się sypią w nowym królestwie.efes
kaczka Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Dbajmy o przyjaźnie bo tak nagle się kończą i starajmy się przekazać innym to co nam było przekazane.W ten sposób osoby które odeszły zawsze bedą między nami.J.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.