Skocz do zawartości

Ku pamięci Ryszarda Starnawskiego z Bełchatowa.

AK77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu dziejszym tj. 8 lutego 2007 roku odszedł od nas, jeden z nas .
Odkrywca , poszukiwacz historii.
Prawdopopdobnie nikt z forum Go nie zna, gdyż nigdy nie korzystał z internetu, ale był to człowiek , który od kilkunastu lat tropił z wykrywaczem naszą historie, historie Polski. Jest to człowiek, który wprowadzał mnie w tajniki poszukiwań i który mógłby byc naśladowcą dla wielu młodych pokoleń. Po przejściu lasu przez niego przyroda była nie naruszona. Był perfekcjonistą w poszukiwaniach, wszystkie dołki wykopane były idealnie zasypane. Potrafił doradzić, pokazać tereny przez siebie odkryte, tak aby inni także czerpali radość z popszukiwań.
W dniu 1 grudnia 2006 roku przeszedł na emeryture. Śmiałem się z nim, że teraz to wykopie wszystko co jest w okolicy. Niestety nawet nie doczekał wiosny, nowego sezonu dla poszukiwaczy.
Zmarł dziś 8 lutego 2007 roku. Dlaczego tacy ludzie muszą odchodrzić ? Gdzie jest sprawiedliwość ?

Przepraszam za chyba prywatny post, ale temu człowiekowi należy się pamięć i tylko w taki sposób mogę ją wyrazić.

Jeżeli ktoś będzie w okolicy lub komuś zależy to informuje że pogrzeb odbędzie się w sobotę 10 lutego o godz. 13.00 na cmentarzu w Bełchatowie.

Pzdr Jakub - AK77
Napisano
Dbajmy o przyjaźnie bo tak nagle się kończą i starajmy się przekazać innym to co nam było przekazane.W ten sposób osoby które odeszły zawsze bedą między nami.
J.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie