Skocz do zawartości

Sklepy z wykrywkami w Londynie - jak szukac?

yasioo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Masz tupet ale już się do tego przyzwyczaiłem, więc nie robi to na mnie większego wrażenia.
A więc konkrety:

-Twoja opinia o mojej wiedzy mnie nie interesuje, znam lepsze autorytety do których mogę się odnieść

-Widocznie inne zdanie na ten temat mają ludzie którzy do mnie dzwonią i piszą o paradę

-O rezygnacje z forum poprosiłem Cię sam, tak samo jak poprosiłem Cię, abyś usuną moje posty z forum na którym ich nie pisałem i gdzie zostały bezprawnie przekopiowane, nie uczyniłeś tego, wystarczy zajrzeć na Twoje forum żeby się przekonać http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=177

-Może ktoś chce zobaczyć logi GG naszej rozmowy kiedy sam Cię proszę o zdjęcie z funkcji moda?

-Swoją drogą, skoro moja wiedza jest nic nie warta to po co trzymasz moje wielowątkowe wypowiedzi dalej na forum?

-Taka sama sytuacja była z Yoo2, prosił Cię wielokrotnie abyś usuną go z grona modów, a ty albo mu odmawiałeś albo nie odpowiadałeś, każdy kto chce może i jego zapytać

-Osób nie zgadzających się z Twoim zdaniem przybywa co i rusz, czyżby również Arkadio nie był Twoim modem? Oj chyba jest nim nadal, chyba, że dziś go już usunąłeś

-Tak samo zresztą jak kilku innych modów którzy odeszli z Twojego forum, kiedy okazało się, że wszystkich nas oszukałeś. Mam ich wymienić z internetowej ksywki? Czyli odwróciło się od Ciebie 100% osób z pierwszego zlotu który zorganizowałeś. Jeśli ktoś mi nie wierzy, niech ich sam zapyta.

-Nie prawdą jest również to co napisałeś w innym temacie na tym forum, że nigdy nie byłeś dealerem, na Twojej stronie pod linkiem http://www.thesaurus.com.pl/ można znaleźć jeszcze link do sklepu ze zdjęcie Explorera SE oraz słuchawek KOSS które oferowałeś w swoim sklepie którego już nie ma. Ciekawa również kryję się historia za tym dlaczego go już nie ma, bo na pewno nie z Twojej woli zamknąłeś sklep.

-Jak zwykle zamiast na faktach operujesz demagogią, czyli można albo uwierzyć Ci na słowo albo i nie ale sprawdzić się tego nie da

-Jak zwykle również na odniosłeś się merytorycznie do tego co napisałem

-Więc są oto moje argumenty na faktach kontra Twoje kłamstwa. Masz coś w obronie poza „to wszystko nie prawda”?
SiD

PS.
Do moda – proszę nie traktować jako wojnę, flame czy innego rodzaju spam na forum. Moim zdaniem ktoś kto niestety cieszy się poważaniem wielu forumowiczów nie może bezkarnie kłamać na łamach forum i manipulować opinią innych.
  • Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Przepraszam założyciela tematu, że wynikło takie bagno, ale nie będę specjalnie zakładał tematu w takiej sprawie. W przeciwieństwie do wielu kłótni moderatorów ta ma konstruktywny charakter, gdyż nie chodzi tu o o nic innego jak tylko o poznanie prawdy.
Napisano
Ja nie usuwam nikogo. Arkadio jest moderatorem działu Cscope i dopóki sam chce, może nim pozostać. Cenię fachowość w danym dziale a Arkadio zna się na Cscopach. To, że różnimy się opiniami na temat X70 nie oznacza, że trzeba go za to karać. To żałosna psychologia" panie studencie.. Jesteś jedyną osobą, którą usunąłem i dobrze o tym wiesz. Twoja arogancja i pyszałkowatość umknęła na początku mojej uwadze i broniłem Cię np. przed Mrandem czy adminem jednego z największych for w Polsce. Pomyślałem, że co prawda jesteś tylko teoretykiem, ale może się rozwiniesz i zmienisz. Z przykrością stwierdzam, że dziś żałuję, iż nie zaufałem opiniom innych osób o Tobie. W tym tych na które własnie się powołujesz.. Twoja złość za to usunięcie i to co teraz wyczyniasz na różnych forach, świadczy tylko o Tobie.
Dilerem nigdy nie byłem. Nie sprzedałem ani jednej sztuki wykrywacza. Poza czasem sprzedażą swoich starych sprzętów na ebay. Sklep jak najbardziej istnieje i link ze zdjęciem do niego własnie prowadzi. Polecam klikanie w linki;)
Argumentów żadnych nie masz. Wszyscy obecni na naszym pierwszym zlocie są obecni na forum. Z każdym z nich jestem w kontakcie. To czy ktoś się udziela, jest modem czy nie, to zależy już tylko od danej osoby (z Twoim wyjątkiem). Ja nikogo do niczego nie zmuszam i szanuję czyjś brak czasu, czy pracę. Co to znaczy pracować, zrozumiesz jak dorośniesz (może).

VW
Napisano
Do SiD'a
Jest takie mądre powiedzenie i warto by je Tobie przypomnieć. Kto mieczem wojuje od miecza ginie! Weź to sobie do rozsądku i przestań wykłucać się na wszystkich możliwych forach!
W sprawie fachowości... Dajesz do zrozumienia jak bardzo znasz się na wykrywaczach a jednocześnie podważasz niewątpliwy autorytet innych. Powiedz proszę, ile godzin spędziłeś w terenie z wykrywaczami??? 200??? może 500??? No powiedz proszę, a proszę po to aby ludzie mogli ocenić jak duże masz doświadczenie i jakich porad możesz udzielić. Zabierasz głos gdy ktoś prosi o poradę w sprawie wykrywaczy, kilkudziesięciu różnych modeli wykrywaczy. Zakładając, że w terenie z wykrywaczami chodziłeś 200-500 godzin (w co nie wierzę) to na każdy z opiniowanych przez Ciebie wypada po 10 godzin. Sądzisz, że po 10 godzinach w terenie z wykrywaczem możesz go polecać bądź odradzać?
Gratuluję też zajadłości z jaką wojujesz, oj gratuluję. Oby tylko kiedyś z Tobą tak nie wojowano. Szczerze nie życzę Ci tego.
Napisano
Witam ja tu tylko sprzątam?
Wiem ,że lekko się porobiło,przyznaje, że z mojej winy!
Ale tak już jest:) ta rozmowa do niczego nie prowadzi, jest 100 ,za i 100 przeciw? A sprawa jak nie jest wyjaśniona ,tak nie jest?Ito nie jest wyjete z kontestu.Bo X-70 raz jest profesjonalna,raz nie jest,bo nie ma cewki snajperki?
Zdobyłem sie na to, bo mam to w nosie,czy ktoś mnie zlinczuje,czy nie?
Wiem odnośnie X-70 pare spraw,ale nie ma możliwości się wypowiedzieć,bo jest zaraz człowiek zakrzyczany.
Niech ktoś ,kto czyta ma świadomość ,że miałem tem sprzęt(X-70) i wiem co pisze!Ze nie jest takim sprzętem do końca jak jest opisana, przy pewnych cewkach też ma lekkie problemy z ergonomią.Jest też lekki problem przy poszukiwaniu w trawie (większej)gdzie inne cięrzsze detektory dają sobie spokojnie radę.
pozdrawiam proponuje zakończyć to gadanie,ja napisałem to co ja widzę,a wszystko wyjdzie w praniu ?Zgadzam się, że w wykrywacz trzeba się wstrzelić,ale czasem ludzie są wstrzeliwani.
ps .proszę nie odpowiadać
pozdrawiam
Napisano
Vega...a ty co...?!Gwardia przyboczna...?!Jakoś wcześniej nie przeszkadzały ci porady Sida, widzę, żeś złapał wiatr w żagle..?!Masz płacone od wierszówki??
P.S. Arkadio...przepraszam najmocniej za ten mój wtręt, ale nie mogę ścierpieć takich drobnych zadymiarzy...:(((
Napisano
Kibic z boku, kibic z dala - niech się kibic nie wpie....ala. Tylko tak mogę podsumować nieszczęsny komentarz kibica.
Nie znamy się więc nie wtrącaj się. Chyba, że jednak się znamy. Wtedy ujawnij się bo wychodzisz na tchurza.

ps. Co do porad to nie przeszkadzają mi. Każdy może doradzać jak potrafi. Userzy ocenią i zdecydują czy ktoś taki jest wiarygodny czy nie. Ale krew mnie zalewa jak ktoś podszywający się za fachowca podważa opinie prawdziwych fachowców !!!!!!!
Napisano
Jeśli mówisz o poziomie... Szkoda, że nie działa już www.zadymy.fora.pl, tam ludzie mogliby się przekonać o poziomie, jaki ty prezentujesz... niewybredny język rynsztokowca... czyżbyś nagle nabrał ogłady, prostaku...??
Napisano
A jednak ukrywasz się... Szkoda, że brak ci odwagi by się ujawnić... W dodatku wyzywasz bez powodu... Podtrzymuje swoje słowa, że jesteś żałosny dodatkowo argumentując to brakiem odpowiedzialności za swoje słowa - nie chcesz się ujawnić tylko piszesz anonimowo oraz dlatego, że wyzywasz bez powodu. Ot taki jest twój poziom.
Napisano
Koniec tych wywodów, nie ma zamiaru dorobić się żółtej kartki"... a swoją drogą- ciekawy z ciebie człowieczek... Czy od każdego kto się odezwie żądasz publicznego przedstawienia się...???
P.S.Kończmy ten spór, a ja życzę bardziej udanych występów niż ten na zadymach"...
Z poszukiwawczym pozdrowieniem- kibic.
Napisano
Vincent – sam mnie prosiłeś, żebym Ciebie do tego nie mieszał (na innym forum i na PW) i kiedy uprzejmie Ci odpowiedziałem, że przepraszam i nie będę Cię już mieszał to sam się pakujesz w coś na dodatek o czym nie masz zielonego pojęcia. Dlatego w tym momencie uważam dalszą rozmowę miedzy nami za bezcelową. Pozwolisz więc, że mówiąc brzydko, zignoruje co napisałeś.

Nadal nikt (w szczególności Van, ale tyczy się również i Vincenta) nie zwrócił uwagi o na argumenty które podałem wyżej, Vana taktyka jest prosta, zamiast skupić się na konkretach zmieni temat, wyszuka mi jakiś motyw za który mam go niby napadać, aby uwiarygodnić swoje krzywki w postaci „to wszystko nie prawda” oraz „to gówniarstwo które nie ma nic do powiedzenia i tylko się mści” i jest zadowolony, że zaraz ktoś taki jak Vincent się odezwie i go poprze. Być może taka taktyka jest skuteczna wobec niektórych forumowiczów, ja natomiast widzę, że rozmowa nie jest prowadzona ze mną, tylko obok mnie. Zamiast odpowiedzieć na moje zarzuty (które przecież można sprawdzić, a to pytając innych osób o których mówiłem etc.) czymś więcej niż tylko „ty nie masz racji a poza tym Twoja opinia jest nic nie warta” stosowana jest inna taktyka, zamiast się próbować oczyścić, lepiej stawiać nowe zarzuty wobec mnie.
Czemu Vanowi nie przeszło przez klawiaturę słowo „pomyliłem się z tym prawdziwym trybem statycznym w X70”? Czemu z kwitował to stwierdzeniem, że uwielbia przyznawać się do błędów, a mimo wszystko tego nie robi? Czemu bezpodstawnie oskarża mnie próbując podważyć moją wiarygodność? Chyba łatwo odpowiedzieć sobie na te pytania.
Cóż, nie spodziewałem się osiągnąć jakiś znaczących rezultatów, do póki istnieją tacy obrońcy jak Vincent, nie będzie to możliwe, ale sprytniejsi forumowicze wyciągną wnioski z tego co już zostało napisane – nie mam wątpliwości, że właściwe wnioski.

Może przez to, że jestem jeszcze młody (choć Van określił to inaczej) nie umiem jeszcze obojętnie przejść wobec bezczelnego kłamstwa wzruszając ramionami. To jest jedyny impuls do mojego działa w tej sprawie.
SiD

PS.
Van, może znasz świetnie socjotechnikę, co prezentujesz na każdym forum, kiedy stawiane są wobec Ciebie zarzuty, ale zostaw w spokoju psychologie, bo po prostu nie masz o niej zielonego pojęcia i najwyraźniej nie nie wiesz o czym mówisz.
Napisano
Na innym forum prosiłem abyś nie wyciągał spraw nie związanych z tematem (w tamtym przypadku mojej prywatnej sprawy) na forum publiczne bo takowe do tego nie służy. Chyba mam prawo do zachowania prywatnych sparaw jako prywatne? Po za tym to nie jest Twoja sprawa w tamtym temacie.
Wracając do dyskusji... Niby ignorujesz ale przytaczasz mnie. Hmmm... W sprawie mojej obrony Van Wordena... Podkreślam bardzo mocno! Nie popieram poglądów nikogo jeśli wiem, że nie ma racji !!! W przypadku VV wiem jak dużą wiedzę o wykrywaczach posiada. Wiem też, jak wiele brakuje Tobie do uzyskania takiej wiedzy o tychże jaką ma Van Worden. Dlatego moje pytanie, które powtarzam po raz drugi. Powiedz proszę, ile godzin w terenie spędziłeś z wykrywaczami? Czy tak niewielki czas daje Ci podstawy do wystawiania opinni o tak wielu wykrywaczach, które często są niezwykle ważnych dla innych porad? Mam nadzieję, że Ty nie jesteś taki jak Van Worden i nie uchylisz się od odpowiedzi na postawione pytanie. Przecież nie odkręcasz kota ogonem....
Bardzo jestem tego ciekawy i myślę, że inni userzy, którzy czytają Twoje porady również chcieliby wiedzieć jakim doświadczeniem są poparte.
Napisano
Witam!

Szkoda gadania na próżno;) To zwyczajne bicie piany i czepianie się detali, by zwrócić na siebie uwagę kogoś kto ma dokładnie zerowe doświadczenie ze sprzętem i poszukiwaniami.. Napisałem przecież wyraźnie nieco wyżej, że cytuje się albo rzeczy wyrwane z kontekstu albo z błędami drukarskimi. Sprawę trybu statycznego poruszam w kazdej swoje wypowiedzi na różnych forach np:

Z forum PS: W X70 jest co prawda tryb pseudo-statyczny, ale bez identyfikacji tonowej czy numerycznej.."

I kolejny post: Są trzy tryby dyskryminacji, plus możliwość własnych ustawień, tryb all-metal i specyficzny tryb pseudo-statyczny z cząstkową dyskryminacją."

A oto cytat z samego testu w Odkrywcy, którym podpiera sie kolega sid:
Wystarczy jednak wcisnąć przycisk Mode by przełączyć się do trybu Prospecting (wyświetli się ikonka kilofa), który jest prawie (potrzebny jest minimalny ruch cewką) pełnym statycznym trybem All Metal!"
(Test w całości można znaleźć tu: http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=60 )

Nie piszę tego żeby odpowiadać na te steki bzdur wypisywane przez skarconego żółtodzioba, ale widzę, że niektórym osobom miesza się celowo w głowie podając wymysły jako fakty i przedstawiając przeczytanie instrukcji obsługi jako doświadczenie.. Nie ma co zawracać gitary - X70 to dobry sprzęt i basta, ale tez nie złoty srodek na wszystkie poszukiwawcze bolączki. Taki jeszcze niestety nie powstał:)

Pozdrawiam

VW
P.S. Halo, czy leci z nami moderator:))?
Napisano
Vincent, jeśli o to chodzi z przyjemnością Ci odpowiem i powtórzę to co już kiedyś gdzie indziej napisałem, choć rozumiem, że mogłeś tego nie widzieć i nie przeczytać.
Problem polega na tym, ze źle odczytałeś moje intencje (przypadkowo lub celowo). Ja wcale nie konkuruje z Vanem jeśli chodzi o jego wiedze o wykrywaczach, ja w ogóle nie konkuruje z nikim na forum. Wyrażam swoje zdanie które czasem może się różnic od innych, ale o tym za chwilę. Napisałem już również, że wszystkie moje zarzuty wobec Vana nie oznaczają, że facet w ogóle nie zna się na wykrywaczach a wszystkie jego rady są o kant... wcale nie o to mi chodzi. Sam kupiłem wykrywacz kierując się wskazówkami Vana i jestem z niego zadowolony. Zgadzam się również, że z wykrywaczami facet ma większe doświadczenie niż ja. Przyznaje to wszytko bez bólu i to co najmniej już po raz drugi oficjalnie i publicznie. To wszystko jednak nie zmienia faktu, że Van jest po prostu nie szczery, nie pomaga bezinteresownie. Uparcie twierdzi, że jest jest niezależny, co nie jest prawdą. Uważam, że skoro zwalcza się potajemnie ukrytych dealerów którzy głoszą różne rzeczy dla nich najbardziej korzystne, należy również walczyć, z taką rzekomą „niezależnością” i działaniem dla „dobra” poszukiwaczy. Van jest uzależniony od popularności na forach, od takich ludzi jak Ty, którzy zawsze będą go bronić, od sporego wpływu jaki wywiera w świecie poszukiwaczy. Manipuluje tym na swoją korzyść. Ja nie będę tego akceptował. Czemu zakładając nowe forum nie powiedział wprost: „Zakładam forum połączone ze sklepem z wykrywaczami. Będzie mi miło, kiedy wpadniecie tam czasem i napiszecie jakąś opinię o sprzęcie bazującą na waszym doświadczeniu”. Za miast tego, podstępnie przekopiował wszystkich użytkowników i ich posty mówiąc im, że to tylko nowy serwer an stare forum, a teraz zaprzecza, że kiedykolwiek w tym skalpie były jakieś wykrywacze, na dodatek kłamiąc, że sam mnie usuną kiedy, powtarzam, prosiłem aby mnie usuną wraz z moimi postami z nowego forum. Posty nadal wiszą gdzie zostały bezprawnie przekopiowane

Co do moich porad, mogę je głosić na forach, użytkownicy sami ocenią czy są przydatne. Niezależnie od ilości moich godzin doświadczenia, ilości wykrywaczy z jakimi pracowałem i całej reszty jaką mi wypominasz. Jest wolny rynek informacji i dopóty, dopóki sam przyznaje się, że nie mam monopolu na prawdę i nie manipuluję forumowiczami, mam prawo pisać swoje amatorskie porady, bo czasem lubię tak spędzać swój wolny czas. Jak Van podchodzi do monopolu na prawdę widać w tej dyskusji z Arkadio, ale i w wielu, wielu innych tematach. Co do argumentu, że daje do zrozumienia jak dobrze znam się na wykrywaczach, nie raczyłeś zauważyć, że de facto daje do zrozumienia, że Van za nic nie przyznaje się do błędu, jest gotów bronić się rękami i nogami i pisać wiele postów, aby tylko nie napisać, że to On popełnił błąd. On ma w zwyczaju nie przyznawać się do niczego, ujmowania faktów na wiele sposobów tak aby dobrać taka perspektywę w której wygląda najkorzystniej. Widać to najlepiej powyżej, przytoczy mnóstwo argumentów, zdeprecjonuje moje opinie, wszystko zamiast jednej krótkiej linijki „pomyliłem się, przepraszam”. W tym celu dopuszcza się również bezczelnych kłamstw, z czym, jak pisałem wcześnie, wewnętrznie zgodzić się nie mogę.
Odwołując się do moich godzin z wykrywaczami w terenie, nie wiem ile ich było bo ich nie liczę, tak samo jak nie chodzę z linijką i nie mierze zasięgu wykrywaczy w terenie. Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to tych godzin jest na pewno wystarczająco mało abyś powiedział „HA! Jesteś żółtodziobem tak jak Van pisze”. Ale ja wcale nie ukrywam, że jestem niedoświadczony. Tak więc tak jak Ty nie masz prawa mówić, czy komuś moje opinie się przydadzą, bo o tym zadecydują „ONI” o tyle ja nie oceniam rzetelności wiedzy Vana o wykrywaczach. Unaoczniam jedynie z jaką trudnością przychodzi Vanowi mówienie prawdy i przyznawanie się do błędu. Jak łatwo za to odwołuje się do manipulacji i kłamstw (to mocne słowa, ale jak mam nazwać pisanie na forum publicznym rzeczy o mnie które nie miały miejsca?). Moja prowokacją więc była narzędziem do czegoś innego niż pokazania wyższości mojej wiedzy nad jego wiedzą, bo wiem, że takiej wyższości nie mam. Różnica tkwi w tym kto i jak ta wiedze wykorzystuje.
SiD

PS.
Tak samo jak na rękę jest Vanowi aby to wszystko wy moderować, niby to dobro forum, ale na prawdę facet myśli tylko o sobie i swojej reputacji.
Napisano
Nie wiem co takiego Ci zrobił i nie chcę wiedzieć bo to nie moja sprawa. Faktem jednak jest, że łapiesz za słówka i wypominasz na różnych forach coś, co tak naprawdę nie ma żadnego znaczenia. Czy nigdy nie popełniłeś błędu? Czy zawsze przyznałeś się do niego? Czy też nie piszesz swoich postów tak aby pokazać się w jak najlepszym a nie w jak najgorszym świetle? Takich pytań można jeszcze postawić wiele. Jednak ja, Ty i każdy myślący człowiek zna na nie odpowiedź. A wiesz czemu odpowiedź jest znana? Ponieważ wszyscy jesteśmy ludźmi i nic co ludzkie nie powinno nam być obce. Także błędy! Dlatego uważam, że nie powinieneś tak mocno mówić o tym bo tak naprawdę nie wystawia to Tobie dobrej opinii. Takie rzeczy załatwia się w korespondencji prywatnej. Czy Ty aby na celu nie masz zdyskredytowania go? Bo ja i zapewne wielu podejrzewa Cię o to. A taka postawa nie przynosi chluby. Wierz mi.
Dodam jeszcze, że powinieneś uważać na panów Y czy W bo wierz mi - w życiu nie poznałem bardziej fałszywych ludzi. Bardzo bym chciał i szczerze życze Ci tego abyś nie musiał się o tym przekonywać. Jesteś jeszcze młodym człowiekiem i całe życie przed Tobą - źle by było byś dostał mocnego kopniaka od życia.
Wszystkie moje zarzuty nie było po to by źle o Tobie myślano ale po to byś otrząsnął się i nie pisał więcej takich rzeczy na forach ogólnych. W normalnych warunkach takie sprawy załatwiam przez priv ale z Tobą sytuacja jest szczególna dlatego bardzo Cię o to proszę. Nie musisz słuchać moich rad ale jako starszy kolega wiem co mówię i wierz mi - plotkowanie po forach niczego dobrego nie przyniesie plotkarzowi. Czasem lepiej jest powiedzieć dziesięć słów za mało niż jedno za dużo.
Napisano
Weekend jest,proponuję RESET pamięci przy pomocy 0,5L a nieco poźniej ŚRODA POPIELCOWA i można zacząć nowy sezon. Co Wy na to?
Pozdrawiam
Darek
Napisano
Vincent, Ty naprawdę nie rozumiesz czy tylko udajesz? Owszem, każdy się myli, ale nie każdy jest oszustem, nie każdy manipuluje dla własnych korzyści. Nie każdy kłamie na publicznych forach. Poza tym możesz odpuścić ton wujka „dobra rada”. Nie udawaj, że tak się o mnie martwisz.

Napisałeś „ w życiu nie poznałem bardziej fałszywych ludzi.”, kiedyś bardziej wiarygodna od Ciebie osoba, napisała coś takiego o Vanie, nie chciałem posłuchać, i gdzie teraz wylądowałem? Swoja drogą nie będę odpowiadał na te zarzuty bo musiał bym uciec się do bardziej drastycznego języka który nie przystoi na publicznym forum. Zastanawia mnie tylko czy napisałeś to z powodów tej Twojej prywatnej sprawy o której nie chcesz, żebym pisał, która to powoduję Twoją gorycz, czy może Van Cie do tego podkusił? Ten post jest również ostatnim skierowanym do Ciebie. Więcej nie będę marnotrawił czasu na bezcelowe dyskusje i tanie chwyty z odwoływaniem się do ludzkich słabości, oraz opiekuńczy ton. Za taką opiekę zdecydowanie podziękuję.
Choć muszę przyznać, że zainspirowałeś mnie do mojej długiej wypowiedzi, tuż nad Twoim ostatnim postem, myślę, że Van na pewno się z tego powodu ucieszy :)
Pozdrawiam wesoło, bo po jutrze wyjeżdżam w dalekie strony, odpocząć.
SiD
Napisano
Witam ,Ale ja zostaje:) W imie ojca i syna

Wszystko składa się z szczegułówJeśli kropla powiedziała by, że nie jest potrzebna nie było by Morza?"

I w ten oto sposób zostają ludzie zakrzyczani na każdym forum

Wiele osób brało pod uwagę jego dośc długie posty na temat sprzętu,idąc ramie w ramie ,i teraz nagle nie jest potrzebny??
Co do fachowośći Sid-a zawsze wypowiadał się ok!
Ale troszkę za dużo osób, jak na jednego Sid-a!

Odnośnie mojego czepiania się:) to może być tak ,że jestem zainteresowany kupnem X-70 ,ale po przeczytaniu tych z kontestu" ???? Następna sprawa to ,co napisałem troszkę wcześniej??
Cały czas się zastanawiam czy czasem nie jest dwie X-70, jedna Statyczna i dynamiczna?:)))
Na Alasce chyba nie ma takiej wysokiej trawy?

Troszkę zeszło w inną strone?
pozdrawiam
ps.
Jeśli nie wiadomo o ,co chodzi to zawsze chodzi o kase?
I co to jest żółtodziób?
I jeszcze o ptactwie przyszło nam gadać?:))

pozdrawiam
Napisano
Zoltodziob w Stanach nazywany byl by greenhorn".
A na Alasce nie wysoka trawa jest problemem dla wykrywek... wystarczy sprawdzic pare for poswieconych poszukiwaniu zlota na Alasce. Akurat sprawdzalem i wiem!

ps. czy tu nikt nie sprzata postow nie na temat?
Napisano
Witam Kuczman,z całym szacunkiem :) ale jest to twój pierwszy post w tym temacie ,i nie mam pojęcia co ty chcesz tu sprzątać ?
Tu jest wszystko na temat, tylko się jakoś skończyło?

pozdrawiam

ps.Ciągle widzę problem z doborem cewek na forach?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie