kiler p Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Ktoś tam kiedyś twierdził, że mundurki z tej strony są produkcji Sturma. Powiem Wam tylko, że kagurka Sumpf bez kaptura z tej strony i to co dostał mój kolega po zamówieniu u jednego z importerów Sturma z allegro to 2 zupełnie inne rzeczy. Ta kangurka kolegi też jest fajna, ale jest zupełnie inna niż ta ze zdjęcia na tej stronie. Czyżby jakieś zmiany w materiale w Sturmie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Kangurki Sturma (te z gatunku po 165zł z żłtego splintera) to totalna kicha, nawet za darmo bym jej nie chciał...Myślę, że za lepsze pieniądze mogliby uszyć kangurkę np. z postarzanego splintera w lepszej kolorystyce, z jakiego szyją Wory na kości" i bluzy LFD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Czy nie uciekając się do zakupów za granicą, nabędę gdzieś u nas w kraju taką kangurkę jak na fotce powyżej (z kapturem i w kolorze - fotka wklejona przez Kurtwegnera)? Wszystkie dostępne na allegro są bez kapturów, a ta u p. Frankowskiego trochę przeżółknięta" mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Wszystko zależy od tego czy chcesz nabyć kangurkę która ma mieć tylko wartość funkcjonalną, czy też ma być jak najściślej zgodna ze wzorami oryginalnymi.Teraz na znanym wszystkim portalu aukcyjnym jest kangurka uszyta podobno (tak twierdzi sprzedawca) z oryginalnej celty właśnie w wersji z kapturem.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Kangurka czy parka Hindus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Oj panie Hindus - jeśli oboje myślimy o tej samej kangurce z kapturem i z tego samego portalu aukcyjnego... - to klasy pan nie pokazał...Piszesz o ścisłej zgodności z oryginałem... tylko szkoda, że patrząc na kangura uszytego z celty szwajcarskiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Wcale nie napisałem, że wspomniana przeze mnie kangurka z Allegro, jest wykonana ściśle z oryginałem – wręcz przeciwnie wskazałem ją tylko jako przykład dostępności jakiejkolwiek kangurki z kapturem na naszym rynku. Dlatego też napisałem, że sprzedający twierdzi iż jest ona wykonana podobno z oryginalnej celty - widać moja ironia była w tym zdaniu mało wyrazista :)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Ależ ona jest wykonana z oryginalnej celty... jeno Swiss made :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.