ArekBMW Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 Cześć Koledzy!Wykopałem dziś coś takiego. Wykonane z bardzo cienutkiej blaszki mosiężnej, średnica 6cm. na odwrocie brak jakichkolwiek pozostałości po zawieszkach itp. Co o tym Sądzicie??
ArekBMW Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 ..ktoś mi coś podpowiedział,że tak były sygnowane jakieś pojemniki z amunicją..możliwe??
Boruta Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Ptak dziwny, bo bez korony, chyba naśladownictwo godła Rosji lub Austrii.Pozdrawiam
honker Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 cześć,poparł bym kopijnika ,to może być druga stronaopakowamia od czekoldy.od frontu były różne monety i medale-nie dokładne kopie ale dość dokładne jak na opakowanie.pozd.marek
Pytanie
ArekBMW
Cześć Koledzy!
Wykopałem dziś coś takiego. Wykonane z bardzo cienutkiej blaszki mosiężnej, średnica 6cm. na odwrocie brak jakichkolwiek pozostałości po zawieszkach itp. Co o tym Sądzicie??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.