QB@ Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 wie ktoś gdzie można kupić mundury LWP i inny sprzęt tego pochodzenia ?? gdzie wysprzedają to z magazynów ?? nie chodzi mi o allegro ani o kupno od prywadnych osób . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 najlepiej w okolicach śląska, krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 wpisz sobiew gogle Agencja Mienia Wojskowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Zdarzają się mundury LWP w AMW w Krakowie. Swego czasu dostałem tam duży mundur zielony wyjściowy. Czasami są też mundury WLiOP.Ze sprzętu - raczej cały czas są w sprzedaży manierki, menażki, przyborniki do Kałasznikowa, ładownice RGD-33 itp. drobne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 dzięki, jak będe mieć czas to się tam wybiore, mam zamiar zwrócić uwage na hełm wz.50, saperke i porozglądać się za mundurem lub jego częścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Najpierw poszukaj numeru telefonu i porozmawiaj z nimi, czy coś mają i czy w danym tygodniu punkt sprzedaży jest otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 już wiem w jakie dni i w których godzinach przyjmują, mam także spis owarów" w filii w Krakowiejeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Jak będziesz miał szczęście albo trafisz na dostawę, to w AMW (oddział w Krakowie) możesz kupić takie rzeczy i wiele innych.PozdrowieniaSzczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.