karpik Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 Mam pytanie. Mój ACE szaleje jak ktoś do mnie dzwoni. Nie muszę mieć dzwonka bo już wiem, że to on. Trochę to denerwujące. Czy wszystkie wykrywki tak mają i czy telefon, poprostu trzymany w kieszeni może mieć wpływ na elektronikę szukacza? Pozdrawiam.
PUMA1 Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Cześć karpik .Ja mam obecnie wykrywacz Garrett Master Hunter II.I podobnie jak u Ciebie mój Garrett jak dzwoni mi telefon szaleje. A telefon trzymam w kieszenie w bluzie czyli niedaleko ok elektroniki wykrywacza.Nie martw się mój gareett też szaleje.
karpik Napisano 3 Luty 2007 Autor Napisano 3 Luty 2007 Czy to tylko przypadłość garrett'ów i czy może zaszkodzić to mojemu pikaczu?
dominer Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 witamnie jest to przypadlosc tylko garretow minelab xterra70 tez piszczy az milo :) ale to nie szkodzi piszczalce tylko przez chwile jak lapiesz telefonem zasieg albo jak dzwonisz to niektore fale sa nadawane na tej samej czestotliwosci z ktorej korzysta pikacz to tak jakbys chwilke nim szukal na zlomowisku gdzie ciagle by lapal sygnal.. nic nie powinno mu sie stac.pozdrawiam
DarekD Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 Zakłócenia miałem na Rutusie Ultrze1 i ACE150, na Minelabie GT jak dotąd nie stwierdziłem.
k-szela Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 Ja miałem na muszkieterze, jak na razie na x-terrce 30 nikt do mnie nie dzwonił:)
suchy ss Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 HS-3 takze daje o sobie znac jak ktos do mnie dzwoni:]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.