dziedzio Napisano 19 Sierpień 2007 Autor Napisano 19 Sierpień 2007 Po głębszym zastanowieniu się, mam pytanie do znawców tematu pt. zabytki". Czy taki wotywny krzyż nie powinien być wpisany do rejestru zabytków w Wojewódzkim Urzędzie Ochrony Zabytków w Białymstoku.Pozdrawiam
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Witam!Wracając do tematu Osowca.Ładne, co?
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Witam ponownie!Kolega kopijnik2 podał link do carskich pieśni. Dla utrzymania klimatu Rosji moje 3 słowa:Pozdrawiam, Łukasz
WERX Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Łukasz ładne medale, ja w bieszczadach bardzo rzadko spotykam takie fanty
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Dzięki WERX!Ja natomiast dzień i noc ślinię się na widok Twojego krzyża z wątku o Bieszczadach! Choruję na takie coś... Jak na razie jakieś nędzne resztki ikonek trafiam.Pozdrawiam, Łukasz
dziedzio Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 WitamPozwole sobie odświeżyć wątek. Będąc niecierpliwym człekiem, nie mogłem sie doczekac kiedy dostanę wykrywacz z naprawy (niestety musiał przejść tzw. kosmetykę, czyli sprzątanie od wewnątrz). Wczoraj wieczorem kurier dostarczył wykrywacz i dziś ruszyłem w teren, pełen zapału do kopania. Myśle sobie, gdzie tu ruszyć szanowne 4 literki, ale zapadła decyzja, ze jade na pole. I oto na polu siedział sobie taki oto ptaszek :)Chyba moje oczekiwanie na wykrywacz zostało po części wynagrodzone :) Oby częściej takie nagrody. Nagroda fajna, jak znalazłem to podskakiwałem do góry z radości. Tylko kto tak pastwił się na ptaszkiem ? Rolnik chciał zostawić ptaszka w domu i mu skrzydełka poucinał. Pozdrawiam
dziedzio Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 A to ptaszek po lekkiej reanimacji. Kowalem niestety nie jestem (a mówili rodzice, ucz się synu), ale chyba az tak źle po wyprostowaniu nie wygląda ...
Olssen Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Witam.Dziedziu gratuluję fantu.Sam sie przekonałeś że jednak na Krywlanach warto kopać pomimo że większość poszukiwaczy mówi że tam już nic nie ma.Pozdrawiam.Olssen
dziedzio Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Olssen, ale Ty to świnia jesteś, miałeś nikomu nie mówić gdzie znalazłem klamrę, a Ty na forum takie info zapodajesz. Normalnie nie spodziewałem sie tego po Tobie.
Olssen Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Dziedziu bardzo przepraszam po napisaniu tego postu dopiero sam sie w język ugryzłem.Teraz pozostaje tylko mieć nadzieję że nikt tam nie pojedzie... :((
Łukasz Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Witam!Ja wiedziałem, że tam klamerki LW muszą być... Szkoda, że zruszczona. Ja wyciągnę całą, wersja z nakładką. heheoj Olssen, Olssen...Pozdrawiam, Łukasz
dziedzio Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 No trudno stało się, Olssen wpadam o Ciebie o 4:30 przed robota i jedziemy.... po prostu kto pierwszy ten lepszy. Do zobaczenia.
Olssen Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Kto rano wstaje temu ziemia fanty oddaje :))
Łukasz Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam!Zaraz wychodzę na PKP w Radomiu i wracam na swoje śmieci. Patrzę, Wy kopiecie, a ja tu usycham...Trzeba sie gdzieś jakoś ustawić, co Wy na to?Widzę, Wy teraz o świcie śmigacie. Mi pasuje :)Olssen, bądź dziś wieczorkiem na gadu.Pozdrawiam, Łukasz
yasioo Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Olssen i dziedzio - Wy to macie zacięcie tak wcześnie wstawać. Coś trudno mi uwierzyć że ten talerzyk z ziemi - za ładny coś on, opiszcie jak go znaleźliście. Pozdro.
wojtekbb Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 WitamNie wiem jak dziedzio ale Olssena z rana zgonić z wyra jest ciężko :)I tak dla pewności dziś małe piwko o 19,00? Jak tak to chętnie poznam kolegów po fachuPozdrawiam
wojtekbb Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 WitamNie wiem jak dziedzio ale Olssena z rana zgonić z wyra jest ciężko :)I tak dla pewności dziś małe piwko o 19,00? Jak tak to chętnie poznam kolegów po fachuPozdrawiam
Olssen Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Cześć Wojtek,spotkanie aktualne o 19:00 tam gdzie wcześniej mówiłem.Pozdrawiam
Łukasz Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam!Cholera... dziś spotkanie. Zapomniałem- to raz. Dwa- dopiero przed 19 wróciłem z Radomia, pociąg mi się opóźnił. No, ale cóż- jutro w teren. :-)Pozdrawiam, Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.