Frozzer Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 acha odnosnie konca wypraw na Tto mysle ze on juz nadszedlz tego co wiem teraz sluzby lesne wraz z policja jezdza i lapia tych co wjada na teren muszakowskiego lasu, sprawdzaja bagazniki, a jak znajda szpadel no to juz po was....oskarzenie rozkopywania cmentarzy juz jest napisane, tylko wpisac nazwiska duchu wujny - odnosnie tasaka, twierdzisz ze to ten sam???
bjar_1 Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Duchu Wojny" :D nieważne czy tasak widywany był na targowiskach ,czy gdzieś tam - ważne raczej że Frozz wyrwał go za free :) bjar_1
Gość Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Hodowca Łosi = Frozzer. Jeszcze nie jedna przygoda nas czeka pod Tannenbergiem, nie płaczcie brateńki. Są miejsca bezpieczne a i straszyć nie trzeba. Na Puchałowie właśnie wyszedł nagant i dwie klamry. Wittman był i inny kolega a zupełnie niezależnie i jakoś chłopaki żyją.Zraz fotka na asfalcie ulubionym przy budce wartownika.
Frozzer Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 damianie/a2/ryjku/nii/olsztyniaku i wystepujacy pod jeszcze paroma innymi nickami obelgi zachowaj dla siebie
Gość Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 olsztyniek , n ??? ja widzę że problemy są z łosiami nabieranymi przez hodowcę takich to się podpisuję i nie trzeba straszyć nikogo i tak dużo dla ciebie zostanie jak się postarasz student
Gość Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 no dostalem go za darmo i od dobrego poczciwego pana chodujacego sarny zarzynajacego sarenki tym tasakiem ruskim zaostrzonym
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Gościu rozpędź się i pierd..nij głową w ścianę! I nie truj dupy, bo tylko zaśmiecach to forum swoją obecnością!
wittman Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 co z wami do k... nedzy !!!niemacie swoich prywatnych mejli ??a moze kreci was ze to ktos jeszcze to czyta ??bez obrazy panowie ale mysle ze juz dosc - NIE JESTEM PO ŻADNEJ STRONIE !!! (juz nawet dobrze niewiem o co chodzi )pozdrawiam wszystkich i do rychlego zobaczenia :)
2A Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 O to chodzi, o to chodzi. Wracajmy do początku czyli do pasji niczym nie zmąconej. Urra nasz Komandir, dragony za taboj...
Frozzer Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 tez sadze ze troche za bardzo odeszlismy od tematu :(dawac zdjecia z T :D
Gość Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Frozzerze, tak własnie uważam, że to ten sam tasak. Ponadto uważam, ze to nieładnie chwalić się rzeczą wymienioną za klamrę i inny złom u poczciwego handlarza na targowisku (handlarz vel hodowca sarenek hahaha)... Jeśli chodzi o dowody to już kilka przytoczyłem... zwłaszcza numer tego tasaka jest znaczący.
2A Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Właściwie to sukces wymienić się za jakieś śmieci na taką fajną sztukę jeśli to prawda a ty Duchu Wojny , kysz już a kysz.
Raned Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Takie tasaki występują w dziesiątkach tysięcy, jeżeli nie setkach tysięcy egzemplarzy. Jeżeli Duch Wojny pomylił się pomawiając Frozzera, to powinien zjeść własną klawiaturę.
wittman Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 No Panowie szlachta !!!]Na otarcie lez i zatarcie niemilych wrazen z poprzednich postow prosze o zdjecia i relacje z weekendowych (mam nadzieje) udanych wypadowczekam z niecierpliwoscia i wszystkich pozdrawiam
rigel Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Mam pytanie. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Posiadam klamrę pruską, jest nietypowa czyli 6,5 cm x 4,5 cm. Pośrodku 2 małe otworki. Czy ktoś wie co powinno znajdować się na środku i jaka jestmożliwosc zdobycia tego elementu. Dzieki za pomoc!
2A Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Wittman - czekali na Ciebie pod kinem Wisła.. Prieobrażency ottdali dzisiaj jedną klamrę ale zaj.., blachę Nizowskiego wielkimi bukwami(sołdat Nr. 14 !), guziki artylerii i łączności (!) cebulę nagrodową, kopiejek co nie miara oraz ...złoty pierścionek (obok blachy i z epoki - kozak zwędził) Tannenberg.. dopiero się zaczął :)Pozdro dla Torunia ( SaperToruń & company)
Jaro5 Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 WitamKilka znalezisk" z soboty (to nie wszystkie, bo nie zdążyłem wyczyścic)Pierwsza klamra
Jaro5 Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 I trochę drobnicyPoza tym z soboty ładna menażka carska z 1911 roku (ciekawie przestrzelona).Kolejne zdjęcia wkrótce.Pozdrawiam
SHARKYGSM Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Co do cmentarza w Sadku to byl rozkopany jakies 2 lata temu - jeszcze wtedy walaly sie tam rozprute cynkowe trumny itp. BARBARZYNSTWO !!!
Monsun Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Witam,macie rację, czas kończyć waśnie i nieporozumienia. Liczy się dobry duch" wspaniałej eksploracji. 2A - dzięki za pozdrowienia, my z naszej strony także pozdrawiamy Olsztyniaków :)Walcie ze zdjęciami, bo o to tu przecież chodzi.PozdrMarcin
sapertorun Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Witam!Dzieki A2 i My Ciebie pozdrawiamy,powiem krótko nic nie trafiliśmy prócz mośków.Ale w Toruniu troszeczke sobie odbiłem sobotni wyjazd na Muszaki.Pozdrawiam Sapertorun.
2A Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Hej Koledzy, pierwsze koty za płoty :) Lasy wielkie, armia była duża. Jeszcze będzie radośnie a za tydzień może się zobaczymy w przestrzeni. Mośki na dobry początek też nie są złe. Podpowiem jak to u nas w końcu zaczęło się coś dziać. Trafiliście na walkę wokoło 2 500 , trzeba rzeżbić właśnie na obrzeżach. Tam się żołnierze pozbywali, zanim poszli do niewoli. Toruń magiczny z Olsztynem. Wszak to nasza Mała Ojczyzna, dbajmy o jej kulturę, pamiętajmy o przeszłości. Zrobimy kiedyś większe spotkanie to sobie wszyscy pogadamy i ze znalezisk ucieszymy.Pozdrowienia :)
Frozzer Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 a ja pokaze wam moje dwie klamry :Dnieno, jakie dwie, ja juz po sesji, wiec zaraz nakopie wiecej :>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.