ma75 Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 Witam . Był gdzieś wcześniej na forum wątek o książeczkach wojskowych. Co sądzicie o tej : http://www.allegro.pl/item157557736_ksiazeczka_wojskowa_dla_rekonstruktora_pre_39.html Nadaje się do wrzucenia jej do tornistra?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 ja zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Mogę lepsze załatwić. Ze znakiem wodnym itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 A są już Stadlerze dostępne? Bo min. pięciu ludzi z Odwachu"czeka na rozpoczęcie produkcji z waszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_k Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Trochę odejdę od tematu ale czy ktoś może mi powiedzieć jakich dokumentów używali żołnierze 1AWP? Czy były to książeczki wzoru polskiego przedwojennego czy jakieś inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Gdzieś mam książeczkę 1AWP wystawioną w styczniu 1945 roku, musze poszperać i jak znajdę wrzucę foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 no to ja tez lekko zmienie temat :) posiada ktos skany ksiazeczki krasno armiejca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Mp - skany są na www.rkka.ru . Niestety, musisz mi wybaczyć brak dokładnego linku ;) Są tam na pewno dwie książeczki, jedna kompletna, oraz dwie oficerskie + sporo innych dokumentów (legitymacje orderów itp.).PozdrawiamBN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Ja posiadam Wojennyj bilet" z 9 grudnia 1940 r. Niestety jest w nim mało wpisów-być może właściciel nie żył zbyt długo...Towarzyszu, niestety nie moge odnaleźć tych skanów. Jak bedziesz miał czas to pusciłbyś dokładnego linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moro92 Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 ja poszukuje skanow takiej legitymacji ale ladniejszych,moze ktos posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.