the_tuna Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 no to widzę że żale pękły po całości.... teraz bezimienne barany dowalcie nam wszystkie mozliwe dziury w promieniu 120 km od Gdańska.....jakby nie było to takzę myśmy ukradli diamenty z wystawy które za niedługo wykopiemy...ale najpierw musza przejść przez Kalinina... no bo ruskie tez muszą mieć swoją działkę no nie?? poziom tego forum już długo poostawiał wiele do życzenia...ale teraz coś stzreliło i mamy...chodziło o jedną zasadę ..ale nie ...ktoś musiał wparować z buciorami...Ochucki widze że ty wszystko wiesz najlepiej..takze pozdrawiam najserdeczniej jak tylko potrafię !!! Jesteś jak zwykle ze swoimi informacjami the best !! tak trzymaj !!!tnx beaviso za mądre słowa....merytorycznie to idzie tak : jedna pod Tczewem a druga na Sztutowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Stań przed lustrem synku i zastanów się na spokojnie kto tu jest baranem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Aaaaach... Nareszcie - soczysta awantura! Czyżby stare przyszło?PAX Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 walnęlo wam na dekiel z ta niemczyzną ... jak dla mnie całe te klamoty nie są warte dyskusji i jadu jaki się pojawił.huk100, Rysiu = dajcie luz...niech sie prezentują.tunki = dajcie luz ... nie wasze forum to nie zamykajcie innym gęby zakazami postów.Niezmiernie spokojny bo go towali - PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Panie Ochucki napisałem gdzieś o Tobie że jesteś aran" chyba nie ...ale widze że sam w takim razie chcesz się zaliczac do tych bezimiennych lub stajesz w ich obronie..może inaczej wystawmy kawe na ławe ja jestem Chinczyk" to juz zresztą chyba wiesz a ty kim jesteś ? moze w końcu już dość tego ukrywania się za jakimś nic nie mówiącym loginem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 No i koniec zabawy, wątek zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.