storczyk Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 A na tych betonowych blokach stała pewnie jakaś wieża obserwacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 I zbliżenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 I łuska od rakietnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 @storczyk:Czy na plaży znajdują się 3 czy 4 identyczne betonowe klocki" stanowiące wspólnie domniemaną podstawę pod wieżę?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 4 klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 To też odkrycie po sztormie więc pasuje do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Żywica jak żywica, ale czy browarki pełne byli...;))U nas w centralnej to same puste puszki wychodzą;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Browarki pełne byli znalezione na sklepowej półce.Ta żywica jest warta około 500 browarków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 no to popijecie gratulacje. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Czyżbym widział kg moich bursztynków...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 Witam,oto moje posztormowe odkrycie,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Myśle że moge pomuc w zidentyfikowaniu tej BUŁY " Jeśli znajduje się ono gdzieś w okolicach Darłowa raczej na 100% jest to swego rodzaju tarcza strzelnicza . Chociż w tej okolicy są dużo ciekawsze okazy dodam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 buła w muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 buła w bobolinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 I tarcze strzelnicze do których strzelano z pobliskiego poligonu w darłówku . Stacjonowala tam również dora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 A co do tych trujkątnych betonów to jest ich masa , stały na nich budy dla strażników i tym podobnych . ten jest akurat z darłówka z wydmy , miał jeszcze czterech braci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Z co do pana Laskowskiego :) Nie wiem czy to takie wielkie odkrycie skoro ja wiem gdzie jeszcze leżą takie cztery . Może wezme saperke i aparat zrobie kilka fot i omnie też napiszą w gazeczie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 27 Październik 2009 Autor Share Napisano 27 Październik 2009 Siema. Byłem nad morzem w Darłówku po ostatnim sztormie. Nie miałem niestety piszczałki ani aparatu, ale można pooglądać fajne rzeczy. Na wschód od Patelni" morze odsłoniło całą gamę ciekawostek: obrotnice od dział, schrony, opaski betonowe itp. A przy latarni, około 15-20 m od falochronu, tuż przy molo, w gwiazdoblokach tkwił potężny, martwy dzik:-) . Zapraszam do zwiedzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.