Skocz do zawartości

jaki wykrywacz do 2tys zloty polacacie

siesko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
chcialem kupic wykrywacz w cenie okolo 2tys jaki mi polecicie?? prosze o rzetelna pomoc w wybirze interesuje mnie piszczalka na monety z dobrym rozroznianiem metalizeby niekopac zelastwa
Napisano
witam. garrett na monety ale i militarkę ładnie wyciąga , bezawaryjny , łatwy w obsłudze , lekki , niewielki przy złożeniu.pozdrawiam.liha
Napisano
Witam wszystkich ,mam ten sam dylemat więc jak widzicie rzetelne opińje są bardzo poszukiwane. zastanawia mnie dlaczego nikt nie poleca np.Xterry czyżby nie były zbyt rewelacyjne? a może jeszcze zbyt mało poznane?
Mnie dziwi że nikt nie jest w stanie polecić sprzętu na zaśmiecony teren.
Napisano
Witam!

Istarzyk wystarczyłoby gdybym zamiast postu wsawił:????
Ale na serio - poczytaj trochę starych postów i użyj wyszukiwarki, ok? Temat jest tu opisywany non stop..

Pozdrawiam

VW
Napisano
Na zaśmiecony teren coś z Tesoro. Widziałem jak dwa modele (Cibola i starszy Bandido2 uMax) wyciągały blachy i odznaki spomiędzy skorodowanych śmieci żelaznych. Mogłem tylko kibicować, ja widziałem same śmieci. Tesoraki mają silną dyskryminację, a jednocześnie świetną ozdzielczość" - śmieci nie zasłaniają kolorków tak łatwo, jak to bywa w słabszych sprzętach. Na stronie Gary'ego (UK) jest taki test z małą monetką i dużym gwoździem: http://www.garysdetecting.co.uk/tesoro.htm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie