siesko Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Napisano 9 Styczeń 2007 chcialem kupic wykrywacz w cenie okolo 2tys jaki mi polecicie?? prosze o rzetelna pomoc w wybirze interesuje mnie piszczalka na monety z dobrym rozroznianiem metalizeby niekopac zelastwa
Tomasz# Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 witam i polecam gtp1350 bardzo czuły na monetki i nie tylko
liha Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 witam. garrett na monety ale i militarkę ładnie wyciąga , bezawaryjny , łatwy w obsłudze , lekki , niewielki przy złożeniu.pozdrawiam.liha
lstarzyk Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Witam wszystkich ,mam ten sam dylemat więc jak widzicie rzetelne opińje są bardzo poszukiwane. zastanawia mnie dlaczego nikt nie poleca np.Xterry czyżby nie były zbyt rewelacyjne? a może jeszcze zbyt mało poznane?Mnie dziwi że nikt nie jest w stanie polecić sprzętu na zaśmiecony teren.
VanWorden Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Witam!Istarzyk wystarczyłoby gdybym zamiast postu wsawił:????Ale na serio - poczytaj trochę starych postów i użyj wyszukiwarki, ok? Temat jest tu opisywany non stop..PozdrawiamVW
beaviso Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Na zaśmiecony teren coś z Tesoro. Widziałem jak dwa modele (Cibola i starszy Bandido2 uMax) wyciągały blachy i odznaki spomiędzy skorodowanych śmieci żelaznych. Mogłem tylko kibicować, ja widziałem same śmieci. Tesoraki mają silną dyskryminację, a jednocześnie świetną ozdzielczość" - śmieci nie zasłaniają kolorków tak łatwo, jak to bywa w słabszych sprzętach. Na stronie Gary'ego (UK) jest taki test z małą monetką i dużym gwoździem: http://www.garysdetecting.co.uk/tesoro.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.