Skocz do zawartości

Mierzeja Wiślana

Gość fiku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Raczej jakich blach kiedyś się nie znajdowało,teraz jeżeli przez 3 czy 4 dni poszukiwań wymęczy się jedną blaszkę,można mówić o farcie.
Napisano
Jeśli jedziesz pokopać do Piasków to uważaj na SG, która tam ma swój posterunek. Czasy bezkarnego banglania w Piaskach minęły bezpowrotnie (a jeszcze pamiętam jak bezczelnie kopało się kilka metrów od drogi na plażę a SG życzyli owocnych łowów).
Pozdrawiam
Napisano
Dla mnie skończyło sie wizyta smutnych i kipiszem mieszkania,piwnicy i garażu.Ale nie zbieram rozrywek ani innych grzmiących wyrobów.Dostałem później informację o umorzeniu śledztwa.
Napisano
O ile PLN wyszczupli mi się portfel po ewentualnym spotkaniu nimi? Można się dogadać czy już można o tym zapomnieć i szukać bankomatu, kogoś z providenta ewentualnie banku i kilku żyrantów :)
Napisano
Raczej nie próbowałbym nic wręczać".Dla mnie cała sprawa skończyła się bez kosztów,nie licząc uszczerbku na zdrowiu. Nerwówa była spora,bo nigdy nie wiadomo do czego się przyssą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie