R51 Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Prościej byłoby spytać jakich blach NIE znajduje się na Mierzei... Pozdrawiam
abcd Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Raczej jakich blach kiedyś się nie znajdowało,teraz jeżeli przez 3 czy 4 dni poszukiwań wymęczy się jedną blaszkę,można mówić o farcie.
R51 Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Jeśli jedziesz pokopać do Piasków to uważaj na SG, która tam ma swój posterunek. Czasy bezkarnego banglania w Piaskach minęły bezpowrotnie (a jeszcze pamiętam jak bezczelnie kopało się kilka metrów od drogi na plażę a SG życzyli owocnych łowów). Pozdrawiam
pzkf Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Czy warto ryzykować :) Czym może skończyć się spotkanie z SG?
Catadero Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Dla mnie skończyło sie wizyta smutnych i kipiszem mieszkania,piwnicy i garażu.Ale nie zbieram rozrywek ani innych grzmiących wyrobów.Dostałem później informację o umorzeniu śledztwa.
pzkf Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 O ile PLN wyszczupli mi się portfel po ewentualnym spotkaniu nimi? Można się dogadać czy już można o tym zapomnieć i szukać bankomatu, kogoś z providenta ewentualnie banku i kilku żyrantów :)
Catadero Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Raczej nie próbowałbym nic wręczać".Dla mnie cała sprawa skończyła się bez kosztów,nie licząc uszczerbku na zdrowiu. Nerwówa była spora,bo nigdy nie wiadomo do czego się przyssą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.