czarny12 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 dróga strona tej butelki to Hartwig Kantorowicz" kupiłem ją od kolegi... żydowska natomiast niewiem do przechowywania jakich substancji służyła...zapewne do alkocholu...ale to tylko moje przypuszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 taki koreczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 karpik czy chodzi Ci o Settiner Bergschloss Brauerei i tego Elysium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Pierwsze i drugie nie, elysium bardziej popularne ale flysium też było(puźniej wrzuce foto), drugie napewno na G tylko jest problem bo farby NIE MA, widać napis tylko pod światło(możesz dać całe foto tego drugiego)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 karpik dał bym ale teraz nie mam dostępu do zbiorów jak nie widać nic na korku to przetrzyj go delikatnie rysikiem ołówka i bedzie wszystko widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 karpik ten drugi koreczek którego zdięcie dałem na forum zauważ że on jest gotykiem pisany a tam pewne literki nie wyglądają na te które oznaczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 karpik powiękrzyłem go, troszke lepiej widać literki pierwszy wyraz bergschloss to co wygląda jak F w istocie jest małe s a na końcu jak B takie niedokończone to jest sharfen s czyli podwójne s, drugi wyraz Brauerei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Tak to chyba to bo widze zarys tegoptaszka", ale to S wygląda jakoś na G. Dzięki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 kein problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Queis Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam wszystkich ja tez czasami kopne pare sztuk to biore czasami sa ladne sztuki a oto zdiecie z jednej z wypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Queis Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 A tak poza tym to bardzo ladne wszystkie porcelanki i butelki ja zbieram stara ceramike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 LOL ale chyba coś słodzisz> to wszystko z jednego wyjścia? To musiał być dobry śmietnik. Wiekszość apteczne, szpital polowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 mam kilkadziesiat, glownie z Olsztynka. Zdjecia wstawie pozniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 To ten flysium. sorka za zdjęcia, robione moto v3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Co to za korek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Pozdr. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Piękne kolekcje. Opiszcie ciekawsze fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Cze. To moje porcelanki przed segregacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Kilka flaszek ze skromnego zbiorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Następne. Sorki za jakość fotek, robione telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 I następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.