luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 I uśmiechnięte siostrzyczki z lazaretu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Podwóreczko lazaretu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 A tu sobie leżą chlopaki, którzy odwiedzili nas bez zaproszenia we wreśniu '39.Zdjęć jest dużo więcej i może jeszcze coś podrzucę.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Ciąg dalszy - teraz lotnik z dziarską miną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 ... i dzielny matros (choć z kriegsmarine) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Matros z Reksiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Ofiary wojny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 A ten się chyba w tropiki wybiera bo nie mam innej koncepcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Francuzcy jeńcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 I dla odmiany uśmiechnięte siostrzyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 A to sądząc po strzechach gdzieś ze wschodu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 A to sądząc po strzechach gdzieś ze wschodu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 I znó psy wojny" pod lazaretem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Kolejne z cyklu NA schodach lazaretu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Chwała,czy to te fotki, o których mi mówiłeś? Jestem oczywiście zainteresowany zeskanowaniem całości (oczywiście jeśli to możliwe)... daj znac jak wygląda sprawa - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Kolacja z elektrykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 A na koniec wojenne Boże Narodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Naprawde fajne zdjecia. Jak piszesz ze masz tak duzo to podzielił bys sie tu między nami:] To mów komu w mieszkaniu podłoge zdemolowałes?:>Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Luger czy są jeszcze jakieś miejscowe krajobrazy na tych fotkach?Gratuluje ciekawego nabytku. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Na specjalne życzenie miejscowy krajobraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Witam :) Mam takie pytanko do kolegów z Koszalina czy ktoś z was odwiedzający forum posiada wykrywacz metali Garrett ACE 150 lub 250 . Proszę o kontakt na e-mail . Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Ja miałem 250, ale w grudniu sprzedałem. Prawdopodobnie następny będzie...taki sam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Witam. Pogoda za oknem nie pozwala na długie spacery. Zamieszczam więc zdjecia klamerki która w tych dniach wzgogaciła moje zbiory dzięki wymianie. Została wykopana podczas prac ogrodowych w podkoszalińskiej miejscowości. Zadziwiajacy jest jej stan mimo długiego kontaktu z ziemią. Wygląda wręcz na strychowy eksponat który nie był nigdy w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Wow w takim stanie i z ziemi to naprawde piekna. A mozesz pokazac ją od przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Z opóźnieniem druga strona. Gdyby znalazca nie przetarł jej papierem ściernym dla wydobycia" rysunku i napisów mozna by uznać że wyszła prosto z fabryki. pozdrawiam. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.