matrix14xxx Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 WitamZnalazłem dziwny guzik.Jest lekko wypukły z miedzi o średnicy 2 cm.Pod spodem jest napisane GILT"
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Znalazłem podobny, na górze napisane gilt(pozłacany), na dole gałązki z liśćmi. Są angielskie ale id trudna. Druga strona płaska.
Louis Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Przez chwilę myślałem, że to też oznaczenie producenta. Na moim guziku to jedyne słowo jakie występuje. Poszperam jeszcze w necie, ale stawiałbym na jakiegoś dużego, angielskiego producenta.
karpik Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Wruć, lekko przetarłem płaską część papierem ściernym(trochę niehumanitarne), wspaniały efekt, piękny lśniący jasnozłoty kolor. Czy to złocenie czy to mosiądz?
Louis Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Witam,ostatnio znalazłem pozłacany guzik tego producenta, zupełnie płaski, żadnego wzoru, średnica 23mm, na odwrocie koło ucha napis G I L T.
karpik Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Gilt(złocony) to nie producent. Czy jest możliwość ID, chyba nie? Może zacząć od tego- angielskie czy amerykańskie?
matrix14xxx Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 Witam Proste jak sie lekko zdrapie miedz jest czerwona a mosiadz zoltawyPozdrawiam.
Pytanie
matrix14xxx
Znalazłem dziwny guzik.Jest lekko wypukły z miedzi o średnicy 2 cm.Pod spodem jest napisane GILT"
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.