huk 100 Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 zamieszczam ostatni produkt tej kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 Co sądzicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Powiem ci tak. Sklejam czołgi w skali 1:35, jak skleję tak skleję ale za takie buble bym nie dał złamanego grosza. Oglądałem w kiosku pierwszy numer jak był bodajże Patton i podobne czołgi widziałem w hipermarketach w dziale z zabawkami. Jak dla mnie to wyrzucony pieniądz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 osobiscie umialbym zrobic 50 razy lepiej. a tu za chyba 20 dychy masz gotowca. Modelarz powie, ze tandeta a normalny ludzik, ze moze byc. Rzecz gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Zależy co kto rozumie przez zbieranie tych pojazdów. Jeśli jednemu zależy na ładnej ekspozycji w gablotce to sobie sklei model. Ale jak chodzi o czyste hobby i chęć zebrania kolekcji (a jak wiadomo ludzie zbierają różne przedziwne rzeczy) to jest to w sam raz. Porównał bym to do Świata Wiedzy który kiedyś sprzedawano w kioskach. Jak byłem w podstawówce to było to w sam raz na napisanie jakiegoś referatu czy zadania na przyrodę, ale w wyższych klasach okazywało się bezwartościowe. A zebrałem wszystkie numery:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 A tak poza tym ... Koznigstiger??? czy raczej Koenigstiger :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 skoro już jest tam ö to Königstiger ;) Osobiście szkoda mi na to $, ale wielu osobom się to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 a ja nad nim trochę popracuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Mój syn 11latek jest tą kolekcją zachwycony.Nie może się doczekać nastepnego numeru.Ale zgadzam się że można by je trochę dopieścić.P.S.Jutro powinien ukazać sie 3 numer (Sherman).pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 Moje smyki też były zachwycone –ale jak usłyszałem że szajs to im odebrałem i wyrzuciłem – dzięki za podpowiedz –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Kup im jakas Tamiye i posklejaj samodzielnie- beda mieli kupe zabawy podpatrujac jak to robisz i czekajac na gotowy rezultatTak jak we wszystkim kupno gotowca to taka droga na skroty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 ok.woytas-wcześniej oczywiście żartowałem hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 to zbieraj dalej te buble :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 hehehehe dobre-ale powiedz to moim smykom nie wiem czy byś uszedł z życiem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Cześc Huk.Jako stary (wiekiem ) modelarz napiszę ci ,że różnica jest mniej więcej taka jak między chińskim asg mp 40 , a oryginałem.Wygląda podobnie ,... i tyle .Pozdrawiam J35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 ok.dzieki j35-zawsze sobie cenie twoje zdanie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 Ale może już nie będziemy sobie cukrzyć albo zróbmy to tak po cichutku bo jeszcze -woytas- przeprowadzi operacie i coś na wytnie hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 zaraz sobie wyrostek wytne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSAH18 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Witam!Zakupiłem numer drugi i zabardzo nie byłem zadowolony, więc wziołem farby pedzel i dodałem lekki światłocień i przerobiłem naskowanie na często uzywany wzór przez wojska pancernegroszek". Wygląda teraz o wiele lepiej niz przedtem. Wystarczy 30 min pracy i wyglada jak profesjonalna replika!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSAH18 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Teraz model wygląda mniej więcej tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 lufy nie robiłeś?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSAH18 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Zrobiłem, zrobiłem ale aparat nie uchwycił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 LSAH18, fajny nick. Taki nazistowski.Przepraszam za OT ale nie mogłem sie powstrzymac-aż mnie skreca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 A z jednym S" to co to za jednostka? Slyszalem tylko o LSSAH i LAH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.