huk 100 Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 zamieszczam ostatni produkt tej kolekcji
Cronos Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Powiem ci tak. Sklejam czołgi w skali 1:35, jak skleję tak skleję ale za takie buble bym nie dał złamanego grosza. Oglądałem w kiosku pierwszy numer jak był bodajże Patton i podobne czołgi widziałem w hipermarketach w dziale z zabawkami. Jak dla mnie to wyrzucony pieniądz.Pozdrawiam
woytas Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 osobiscie umialbym zrobic 50 razy lepiej. a tu za chyba 20 dychy masz gotowca. Modelarz powie, ze tandeta a normalny ludzik, ze moze byc. Rzecz gustu
Cronos Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Zależy co kto rozumie przez zbieranie tych pojazdów. Jeśli jednemu zależy na ładnej ekspozycji w gablotce to sobie sklei model. Ale jak chodzi o czyste hobby i chęć zebrania kolekcji (a jak wiadomo ludzie zbierają różne przedziwne rzeczy) to jest to w sam raz. Porównał bym to do Świata Wiedzy który kiedyś sprzedawano w kioskach. Jak byłem w podstawówce to było to w sam raz na napisanie jakiegoś referatu czy zadania na przyrodę, ale w wyższych klasach okazywało się bezwartościowe. A zebrałem wszystkie numery:P
Cronos Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 A tak poza tym ... Koznigstiger??? czy raczej Koenigstiger :-)
MK Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 skoro już jest tam ö to Königstiger ;) Osobiście szkoda mi na to $, ale wielu osobom się to podoba.
Darek419 Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Mój syn 11latek jest tą kolekcją zachwycony.Nie może się doczekać nastepnego numeru.Ale zgadzam się że można by je trochę dopieścić.P.S.Jutro powinien ukazać sie 3 numer (Sherman).pozdro.
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 Moje smyki też były zachwycone –ale jak usłyszałem że szajs to im odebrałem i wyrzuciłem – dzięki za podpowiedz –pozdro
woytas Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Kup im jakas Tamiye i posklejaj samodzielnie- beda mieli kupe zabawy podpatrujac jak to robisz i czekajac na gotowy rezultatTak jak we wszystkim kupno gotowca to taka droga na skroty.
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 ok.woytas-wcześniej oczywiście żartowałem hehe-pozdro
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 hehehehe dobre-ale powiedz to moim smykom nie wiem czy byś uszedł z życiem -pozdro
j35 Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Cześc Huk.Jako stary (wiekiem ) modelarz napiszę ci ,że różnica jest mniej więcej taka jak między chińskim asg mp 40 , a oryginałem.Wygląda podobnie ,... i tyle .Pozdrawiam J35
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 ok.dzieki j35-zawsze sobie cenie twoje zdanie -pozdro
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 Ale może już nie będziemy sobie cukrzyć albo zróbmy to tak po cichutku bo jeszcze -woytas- przeprowadzi operacie i coś na wytnie hehe-pozdro
LSAH18 Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 Witam!Zakupiłem numer drugi i zabardzo nie byłem zadowolony, więc wziołem farby pedzel i dodałem lekki światłocień i przerobiłem naskowanie na często uzywany wzór przez wojska pancernegroszek". Wygląda teraz o wiele lepiej niz przedtem. Wystarczy 30 min pracy i wyglada jak profesjonalna replika!!
AKMS Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 LSAH18, fajny nick. Taki nazistowski.Przepraszam za OT ale nie mogłem sie powstrzymac-aż mnie skreca.
dect Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 A z jednym S" to co to za jednostka? Slyszalem tylko o LSSAH i LAH.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.