Skocz do zawartości

Co sądzicie o Kolekcji Czołgi Świata ?

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Powiem ci tak. Sklejam czołgi w skali 1:35, jak skleję tak skleję ale za takie buble bym nie dał złamanego grosza. Oglądałem w kiosku pierwszy numer jak był bodajże Patton i podobne czołgi widziałem w hipermarketach w dziale z zabawkami. Jak dla mnie to wyrzucony pieniądz.
Pozdrawiam
Napisano
osobiscie umialbym zrobic 50 razy lepiej. a tu za chyba 20 dychy masz gotowca. Modelarz powie, ze tandeta a normalny ludzik, ze moze byc. Rzecz gustu
Napisano
Zależy co kto rozumie przez zbieranie tych pojazdów. Jeśli jednemu zależy na ładnej ekspozycji w gablotce to sobie sklei model. Ale jak chodzi o czyste hobby i chęć zebrania kolekcji (a jak wiadomo ludzie zbierają różne przedziwne rzeczy) to jest to w sam raz. Porównał bym to do Świata Wiedzy który kiedyś sprzedawano w kioskach. Jak byłem w podstawówce to było to w sam raz na napisanie jakiegoś referatu czy zadania na przyrodę, ale w wyższych klasach okazywało się bezwartościowe. A zebrałem wszystkie numery:P
Napisano
skoro już jest tam ö to Königstiger ;) Osobiście szkoda mi na to $, ale wielu osobom się to podoba.
Napisano
Mój syn 11latek jest tą kolekcją zachwycony.Nie może się doczekać nastepnego numeru.Ale zgadzam się że można by je trochę dopieścić.
P.S.
Jutro powinien ukazać sie 3 numer (Sherman).pozdro.
Napisano
Moje smyki też były zachwycone –ale jak usłyszałem że szajs to im odebrałem i wyrzuciłem – dzięki za podpowiedz –pozdro
Napisano
Kup im jakas Tamiye i posklejaj samodzielnie- beda mieli kupe zabawy podpatrujac jak to robisz i czekajac na gotowy rezultat
Tak jak we wszystkim kupno gotowca to taka droga na skroty.
Napisano
Cześc Huk.
Jako stary (wiekiem ) modelarz napiszę ci ,że różnica jest mniej więcej taka jak między chińskim asg mp 40 , a oryginałem.
Wygląda podobnie ,... i tyle .

Pozdrawiam J35
Napisano
Ale może już nie będziemy sobie cukrzyć albo zróbmy to tak po cichutku bo jeszcze -woytas- przeprowadzi operacie i coś na wytnie hehe-pozdro
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam!
Zakupiłem numer drugi i zabardzo nie byłem zadowolony, więc wziołem farby pedzel i dodałem lekki światłocień i przerobiłem naskowanie na często uzywany wzór przez wojska pancernegroszek". Wygląda teraz o wiele lepiej niz przedtem. Wystarczy 30 min pracy i wyglada jak profesjonalna replika!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie