Merdoc Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 przez dwie godzinki wyszła oto taka klamerka na miejscu wiele razy juz przeszukanym przez innych pozdro merdoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 wiem ze to nie jest identyfikacja ale to jest zwykła wermachtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 tak. bardzo ładna uwazaj z czysczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan_paluch Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 czescgratuluje trafienia ładna klamerka bedzie ,,, jak widac nie potrzebujesz wspolpracy z the tuna squad aby miec dobre wykopki ,, tak dalej trzymaj pozdrawiamstefan_paluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 chłopaki ktoś mi zazycił teksem ze to jest klamerka hitler jugen bo ten pas taki mały mi sie wydaje ze to jest wermacht co sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 hehe! to klamra WH !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 dzieki chłopaki za opinie jutro wystawie przedmioty z niedzielnego wypadu poszczesciło se równierz oraz pokarzę wyczyszczoną kalmerkę pozdro merdoc1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 witam kolejny wypadzik w sobote na dwie godzinki z moją dziewczyną i oto co wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 oraz orzełek :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Nie orzełek, tylko gapa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Nie gapa i nie orzełek a adler" czyli orzeł" ;)! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 co Wy gadacie, to wrona jest":D Gratuluje ladnych trafien:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerard_w Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 cześć :)No dobra...wrona/orzeł... A kto mi powie co jest w tle ? ;)za kolanem, troche w prawo :)pozdroowka serdeczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Jakiś magazynek? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 U gory po prawej znajduje sie oparcie od fotela. Mam identyczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 Nie wrona tylko kurica" ;)Ja tez stawiam na fotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 na dole po prawej na pewno parkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 chłopaki jestescie bezbłedni z swoimi wypowiedziami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.