Skocz do zawartości

Wesoła Sulejówe Stara Miłosna Ossów

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
uderz w stół a nożyce same się ...... widać czyja to sprawka;
kadet w odpowiedzi na twoje pytania :
1/3 grzybów zazwyczaj szuka się patrząc w dół jednocześnie patrząc pod nogi
2 Chodząc za grzybami mało se zębów nie wybiłem"-przenośnia ,to z języka polskiego jak byś nie wiedział
w odpowiedzi na twój ostatni post:
ja nikogo nie straszę tylko mowie jak jest zasrańcu
  • Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie, wrzućcie na luz. Po co to wzajemne dogadywanie sobie i jakieś teksty o kolesiach z Okuniewa"? Nie lepiej konstruktywnie porozmawiać?

Pozdrawiam kolegów z okolicy
Napisano
Po pierwsze to nie ja dogaduje, tylko kadet.
Po drugie mieszkam obok Okuniewa i znam tam trochę różnych ludzi(zajmujących się różnymi profesjami)i jest im nie na rękę to co dzieje się w poligonie łączne z kładowcami.Oni wiedzą,że ja kopie i za te urwiłapki najpierw się obrywa mnie mimo,że mnie militarka wcale nie interesuje i w poligonie nie kopie.
To co napisałem w poście powyżej ,to są ich łagodne" słowa jakie mogłem tu napisać.
Reasumując jak tak do was zaczną się czepiać za nie zasypany dołek albo urwiłapki na wierzchu to też was nagła krew zaleje.
Napisano
Witaj,
po Twoim poście mam pełniejszy obraz sytuacji. Faktycznie, kładowców w okolicy nie brakuje. Ostatnio będąc na łąkach koło Okuniewa zauważyłem, że postawiono odpowiedniej treści tabliczki z zakazem wjazdu, ale nie jestem pewien, czy to poskutkuje. Pozdrawiam, Louis
Napisano
Chodziło mi raczej o nowe tabliczki akaz wjazdu, tereny leśne" ustawione na łąkach sąsiadujących z lasem. Między innymi na tych łąkach amatorzy czterokołowców zrobili sobie własny poligon". Pozdrawiam
Napisano
Bruner, może Ty jakimś medium jesteś, ale prorokiem, jasnowidzem, jak wiesz gdzie kto mieszka a nikt Ciebie nie zna:) Ja mieszkam koło Strażaka. Mnie też znasz? Jakby co moje GG 9954100
  • 1 month later...
Napisano
...a niedawno bliżej strzelnic AON pojawiły sie tablice informujące o wysadzaniu niewybuchów...Czyzby saperzy przeniesli się z Kazunia na rembertowski poligon ?
  • 2 years later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Napisano
Który z kolegów rył niedawno przy torach za Bartkiem(bagno Jacka) i zostawił krajobraz księżycowy.I dziwić się Ludziom,że jak widzą kogoś z wykrywką to uprzejmie donoszą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie