Skocz do zawartości

Wesoła Sulejówe Stara Miłosna Ossów

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 months later...
  • Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,

w kontekście dzisiejszego spotkania z kolegą shadowunit
& spółka :) pozwoliłem sobie odświeżyć wątek. Może warto spotkać się na spokojnie i omówić jakieś wspólne wypady w sezonie letnim? Pozdrawiam
Napisano
Witam,
ja również z Warszawy. Szykuje się ktoś w przyszły weekend na wypad??
Jak coś to info na maila saturnin2@wp.pl
pozdrO
Napisano
Jestem przeważnie w środy w Warszawie więc po pracy około godziny 16-17 na popołudniowo-wieczorny wypad jestem gotowy. Jeśli jest ktoś chętny do zabrania nieznajomego proszę o info.

PS. Dysponuję samochodem.

Pozdrawiam!
Napisano
Ja rzadko bywam na Mazowszu, ale jak jestem, to zawsze na wykopki jestem chętny, nawet wieczorkiem, czy nocą.Teraz może w poniedziałek znajdę chwilkę, żeby gdzieś wyskoczyć.

Sprat, odezwij się na gg 5539955.

Shadowunit, Kadet, kopiecie gdzieś w niedziele, ja koło 14 dopiero będę wolny, ale chętnie bym gdzieś wyskoczył, ewentualnie dołączył jak będziecie gdzieś w terenie.
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano
Do tych co kopią na Kaleńskich Mostach nie zostawiajcie niewypałów na wierzchu .Nogi z dupy wyrywam i sam zadzwonie po straż leśną.Chodząc za grzybami mało se zębów nie wybiłem .Na 7 sztuk się natknąłem.Nie dziwcie się jak będziecie chodzić w tamtym rejonie i jak was złapią kolesie z Okuniewa to już koniec z wami.
Napisano
Cze. Potwierdzam to co napisał bruner,będąc tam miesiąc temu,spostrzegłem to samo-szok.Najbardziej mnie w.....ło,że te świństwa { brunatne} opierają pionowo o drzewa.pzdr.
Napisano
Dołączam się do poprzedników, idioci zostawiający syf na wierzchu i kładowcy raz na zawsze zamknęli to miejsce dla poszukiwaczy.Kolejne ciekawe miejsce przeszło do historii, bo ktoś nie pomyślał.
Napisano
Ciekawe czemu znikły, saperzy zabrali, czy ktoś.Co najlepsze bywałem na tym terenie często, jeszcze bez wykrywki, na grzyby, na spacer, na rowerze jeździłem, dużo razy tam byłem i nigdy nikogo z wykrywaczem nie spotkałem.Według mnie to miejsce jest całkiem spalone.Można tam się teraz na grzyby ustawić, można tam ich sporo nazbierać.
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie