zukowsky Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Elblag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Jam wędrowiec.Ale ostatnio Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 To może kiedyś do mnie zawędrujesz.Nie masz daleko. Jakies 80km. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjr Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Lublinpozdrawiam, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torwid Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Pruszcz Gdańskipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubin Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Kraśnik ,lubelskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 woytas za kilka dni- zaplacone, czeka na odbior.Przesiadka z mineleaba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Witajcie .Gród Kraka .PS.Może by tak jakiś mały klubik w krakowie zorganizować ?Nie koniecznie tylko z Rutusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 A może już jest a ja o tym nie wiem ?!Ale mam prawo , jestem tu od niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Grzechotnik sprawdz maila i jakbyś mógł to odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Witam!Centrum Poznań!Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Darek-Koszalin:na zdjeciu mój najlepszy przyjaciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Pozen - Bonin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuklb Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Kluczbork ale slyszalem ze sie gryza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Dobrze słyszałeś, że sie gryzą. Dobrze że nikt ze znajomych niema takiego sprzętu bo można zwariować. 15 metrów od siebie. Jeśli chodzi o inne szczegóły to sprzęt jest ok. Sreberka się sypią jedno po drugim. He he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.