Klaus BOLS Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 za całe 5 zl na targu u rupieciarza, szkoda ze bez zawartoscipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 dla zainteresowanych w Bojkowie kolo Gliwic, w skupie złomu koles, ma w budzie poustawiane kilkanascie hełmów, niemieckie, polski wrzesniowy , niemiecki czarny policjant z kalkomaniami, kilka wielkich łusek, i kilka puszek po gas masce niemieckie i polskie. I choc fanty chyba malo go obchodza bo trzyma to w syfie i tylko niszczeje wszystko, to za żadne skarby nie chce nic sprzedac. Ja probowałem kilka razy negocjowac, ale nie ma szans wiec jak ktos sie czuje na siłach , to moze podbijać i probowac bo fanty fajne ;]pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 nooo to teraz KLAUS jak gościowi w nocy zawieruszą się" te hełmy to od razu z patrolem podbije do ciebie hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 witam.Klaus BOLS.wlasnie takich ludzi nie rozumiem.wogole ich to nie obchodzi ale sa jak pies ogrodnika.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 nocnej wyprawy na bojków nie polecam, bo hełmów bronia wielkie psy z ogromnymi kłami :P niechciałbym widzieć usmiechu któregoś z tych psiakówpozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Więc i ja odwiedzilem skup zlomu !I trafiłem na łuseczkę mosiężną 88mm do FLAK-aTa z lewej Co za nią dałem ?Właściwie to za darmo bo na wymiankę za wagę mąsiądzu. Zawsze ze sobą zabierałem z poszukiwań rózne druty i pierdułki, łuseczki(trupy) mosięzne i w wymieniłem sie za to.Myślę ze warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 I tu mam pytanie.Czym wyczyscić ją tak żeby nie zniszczyć pozostałosci napisów -farby. Podejrzewam ze na bocznej ściance też są.? Fosol,WD-40, mydełko i miękka szczotka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 dzisiaj już bylem na złomie -szkoda że tak zniszczona -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Pozdrawiam wszystkich Złomoszperaczy. Dzisiejsze trafienie wygląda tak.Daro76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 A to moje wczorajsze, była jeszcze polska powojenna menażka z 1952 roku ale nie brałem. Czy ta manierka jest produkcji carskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 bicia 1905 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Do środka był jeszcze wciśnięty korek ale już go wyjąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Manierka wyprodukowana w firmie WULKAN w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Dzięki za informacje : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Witam.Dzis za 7 zl. na zlomie :) + saperka radzieckaPozdrawiam - kloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Kloki rewela. Daj jeszcze kilka fotek z innych stron. Pozdro.Daro76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 ze złomu-przy okacji-kloki gratuluje stanu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Luty 2007 Autor Share Napisano 9 Luty 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 Witam.Tym razem nie za 7, ale za 8 zł.- karnister WH 1942- ładny hełm M42- puszka na maske WH- skrzynka USA na ammo .50 calPozdrawiam!klOki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Witaj Huk 100 może jakiś opisik bo nie rozpoznaje tych części. Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 Tablice rejestracyjne –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 No jasne:) Ja ostatnio na złomie bez powodzenia. W jednym ktoś mi podkupił dwa bagnety, hełmik i kilka innych fantów, myślałem że zawału dostane bo towar już na fotkach widziałem. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.