Daro76 Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Cze Lain a bagnecik zabrałeś ? i za ile. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Hej! Dzieki za info!Aby zrobić zdjęcie na którym widać bagnet musiałem wejść na wagę i podnieść rękę z aparatem w wtedy pstryknąć fotkę.Tak więc bagnecik zobaczyłem dopiero w domu na kompie:)mam do tego złomowca 40 km.więc jeszcze po niego nie byłem:) zastanawia mnie tylko czemu nie ma rekojeści...pewnie była z mosiądzu i wrzucili na inną stertę więc pewnie nie do odzyskania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Regularnie zaglądam na skupy złomu i rzadko kiedy wracam z pustymi rękami:) chociaż ostatnimi czasy coraz trudniej o fanty (zwłaszcza hełmy). Dzisiaj trafiłem nożyce niemiecki na dobry poczatek roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Trochę wiecej niż 5 zeta ale ten z tyłu KUPIONY bo na chodziePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego to na złom nie wywala....kaj no to takie złomowiska są ;/ ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 zazdroszcze wam chlopaki jalazilem po zlomowiskach w mojej okolicy ale niestety nic nie bylo z wojny ogolnie dziadowskie zlomowiska u mnie sa :/:(( pozdrawiam Shizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 ostatnio nic mi sie nie trafiło na złomie -ale chyba warto było poczekać -7 zeta-bo ciężkie było -ponieważ w środku zalegał tawot ktoś sobie na niego ją przeznaczył-ale to nie zmartwienie bo z tego powodu jest w bardzo dobrym stanie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 Zapomniałem dodać to skrzyneczka na dwa magazynki od małego flaka-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 a to moja zdobycz droga ;) bo aluminiowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 icie"misa LUFTWAFFE 1939r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 klamerka LW:] za 20zl, slaba fotka ale zawsze cos...stan cacy, jedynie z tylu wiekszy nalot rdzy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 to rzeczywiscie fart!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G-23 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Ładnieś tego na czaskał na tym złomie, a zwłaszcza te hełmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 takie sobie dwie wagi-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 Duża ciężka łuska długość 780mm-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 średnic coś ponad 120mm ? problem z pomiarem bo pogięta-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 oczwiście nie dodałem że ze złomu-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Kolego Huk 100, daj bicia tej łuski, jeśli można.PozdrowieniaSzczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Huk kupiłeś tą maszynę rymarską? Jest Ci potrzebna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 reszta jest nie czytelna coś jakby cyfra 2 lub 22 lub 122 ? co do tej maszyny rymarskiej- łyknełem ją –dałem 30 zeta + na flaszke na przyszłość zawsze tak robie- ale już kopijnik ją wycyganił odemnie i czeka sobie w piwnicy na niego -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 Spróbuj do niego na priva -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Dzięki HukPozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 jestem pełen podziwu dla panów jakim cudem dają Wam takie skarby! jakieś znajomości, czy wystarczy pójść na złom i zapytać ma pan coś wojennego na sprzedaż?" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Wszystko zależy od skupu i jego pracowników. Można zostać potraktowanym jak intruz albo jak człowiek z tej samej branży:) Jedni moga wołać za hełm 20 zł inni dawać za darmo i to jeszcze z innymi gratisami w promocji. Pamiętam pierwszą wizytę 3 lata temu na złomie. Na pytanie czy ma Pan coś z wojny właściciel bez słowa pokazał wiszący na ogrodzeniu radziecki hełmik z 5 minut temu jakiś facet go przywiózł" a ile go Pan sprzeda?"-zabłyszczały mi się oczy na widok skarbu":) A bierz go Pan sobie- machnął ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.