Skocz do zawartości

Za całe 5 zeta i nie tylko cz 2.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Hej! Dzieki za info!Aby zrobić zdjęcie na którym widać bagnet musiałem wejść na wagę i podnieść rękę z aparatem w wtedy pstryknąć fotkę.Tak więc bagnecik zobaczyłem dopiero w domu na kompie:)mam do tego złomowca 40 km.więc jeszcze po niego nie byłem:) zastanawia mnie tylko czemu nie ma rekojeści...pewnie była z mosiądzu i wrzucili na inną stertę więc pewnie nie do odzyskania...

ostatnio nic mi sie nie trafiło na złomie -ale chyba warto było poczekać -7 zeta-bo ciężkie było -ponieważ w środku zalegał tawot ktoś sobie na niego ją przeznaczył-ale to nie zmartwienie bo z tego powodu jest w bardzo dobrym stanie -pozdro

reszta jest nie czytelna coś jakby cyfra 2 lub 22 lub 122 ? co do tej maszyny rymarskiej- łyknełem ją –dałem 30 zeta + na flaszke na przyszłość zawsze tak robie- ale już kopijnik ją wycyganił odemnie i czeka sobie w piwnicy na niego -pozdro

Wszystko zależy od skupu i jego pracowników. Można zostać potraktowanym jak intruz albo jak człowiek z tej samej branży:) Jedni moga wołać za hełm 20 zł inni dawać za darmo i to jeszcze z innymi gratisami w promocji. Pamiętam pierwszą wizytę 3 lata temu na złomie. Na pytanie czy ma Pan coś z wojny właściciel bez słowa pokazał wiszący na ogrodzeniu radziecki hełmik z 5 minut temu jakiś facet go przywiózł" a ile go Pan sprzeda?"-zabłyszczały mi się oczy na widok skarbu":) A bierz go Pan sobie- machnął ręką.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie