Skocz do zawartości

Czy jestesmy stuknieci"? ( off topic)

DTH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja tam jestem dumny z tego że czasem pomykam w lesie nastrojony jak na wojne, niektórzy sie dziwą, inni interesuja, ale dla mnie to elitarne hobby :P bo ileż to wytrwałości trzeba zeby nei odpuścić w wypadku niepowodzeń.

pozdrawiam BOLS
Napisano
kazdy pasjonat jest w jakims stopniu odchylony od pionu- ja wole byc tak odchylony niz umzec na trudny wyraz karoszi" (czyli po japonsku za*robic sie na smierc...)
Napisano
Jesteśmy nieźle walnięci - tak najczęściej widzą nas inni ludzie. Według minie pozytywnie zakręceni. To hobby może wiele nauczyć. Każdy wypad to lekcja historii, geografii, poznawanie ludzi i ciekawych miejsc. Lepsze to od ciagłego przesiadywania przed telewizorem i czekania na nowy odcinek telenoweli albo wekendowej wycieczki do supermarketu - my wolimy aktywne życie, przygodę i ten dreszczyk emocji, co tym razem wyjdzie spod saperki.
Napisano
ja jestem stuknięty i nie wstydze się tego.dziure od kolczyka rozciągnąłem sobie tak, że łuske wkładam, a w najbliższym czasie mam zamiar wykrywacz sobie wytatułować.
Napisano
My jestesmy pozytywnie stuknieci.Nikomu nasze hobby krzywdy nie robi, i o to chodzi(no czasami nasze bialoglowy cierpia)

Ja20 jakiego kalibru jest ta luska??;))88ka??

Pzdr
Napisano
w planach miała być 20 mm znaczy nie tyle łuska co spłonka ale największe co miałem to łuska mosin.teraz niestety chwilowo musiałem przestać i pozostałem przy zwykłym tunelu 5mm.
Napisano
My jesteśmy stuknięci a łażenie po dyskotekach ćpanie jeżdzenie samochodem dookoła rynku i dupczenie czego popadnie jest szalenie ambitne hahahahahha.Pozdro
Napisano
Czytam tutaj posty niektórych.Jeżdzicie ubrani w moro z plecaków wystaje wam złom to się nie dziwcie ze ludzie na was patrzą hehehe.trzeba się ubrać normalnie i zbierać tylko to co jest wartościowe
Napisano
nigdy się nie przejmowałem tym jak ludzie na mnie patrzą. w dawnych czasach łaziłem z irokezem w kolorowych ciuchach obwieszony naszyskami i łańcuchami i ludzie się dziwnie patrzyli.teraz jak wracam z lasu ubruzony ziemią z czarnymi rękami złomem" wystającym z plecaka ludzie też się dziwnie patrzą a mnie to śmieszy.ostatnio wyłazimy o 4 rano a tu na przeciwko nas 2 pijanych robotników.zatrzymują się jeden patrzy i się pyta strasznie zdiwiony chłopaki z wojny wracacie?".chodze ubrany tak jak mi się podoba nosze w plecaku co chce i dopóki nie krzywdze tym nikogo nie robie nic złego.
Napisano
Czy jesteśmy stuknięci?
Ja z pewnością tak i jestem z tego dumny.
Nie liczyłbym przy tym na zrozumienie ze strony lepszej części" społeczeństwa, dlatego nikomu niczego nie staram się wyjaśniać. Jestem niewidocznym czubem, tak jest lepiej.
Napisano
No to widzę DTH że mało znasz się na realiach kolekcjonerstwa birofilii wierz mi że można za etykiety zapłacić wiele więcej niż te 200zł za Cieszyn zresztą wzór dotychczas nieznany -jest wielce prawdopodobne ze jest to jedyna etykieta zachwana z tej rozlewni .Naprawde zachecam do szukania i pozyskiwania starych etykiet i to niekoniecznie tych sprzed 80lat ale nawet tych sprzed 50 bo bywaja wśród nich prawdziwe rarytasy. Co do kol4kcjonerstwa etykiet to jest to hobbby jak każde inne napewno lepsze niz zbieranie znaczków monet czy akcji i obligacji gdzie na wszystko sdą już gotowe katalogii -wielką satysfakcją jest trafienie czegośc dotychczas nieznanego -zresztą wiekszośc z was nie jest biernymi kolekcjonerami wiec coś o tym wie.
cororo@poczta.onet.pl
Napisano
ja zas uwazam ze nasze hobby jest dosc oryginalne, a dla wszystkich tych ktorzy pukaja sie w glowe widzac mnie brodzacego w blocie, czy kopiacego szpadlem w suchej na kamien ziemi wykonuje gest kozakiewicza"!:)))
a jezeli chodzi o tych stuknietych to proponuje zalozyc watek o naszych politykach...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie