krasnal Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 Nie wiem sam do czego to sluzylo albo sluzy wykopalem to na bagnach a Tata mowi ze to od silnika od kombajnu... moze ktos wie co to jest? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 A to od boku.I sorry za jakosc ale telefonem bylo robione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 No i druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 dzial identyfikacji, troche w innej czesci budynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 dreblinka cwiercalowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 a nie treblinka? tzn przez T" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 treblinka to oboz- dreblinka to kawalek kombajnu :>widziales ie lubie poniedzialku" ?musisz poczuc klimat :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 widziałem i między innymi dlatego twierdzę że jednak TREBLINKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 wpisz sobie do googli i zobaczysz :>ze nima ani treblinki ani dreblinki :> taki wymysl scenarzysty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 jak czegoś nie ma w googlach to nie istnieje.ale nie ma w googlach treblinki i dreblinki też nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Kiedyś ktoś mi pół godziny tłumaczył, czym się różni plomba od blomby. Nie żartował, tylko wierzył w to, co mówił. Niestety - nie zapamiętałem :-)Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Ja od pewnego Pana sie dowiedzialem ze jest to do wyciągania spalin z dolnej czesci silnika i montowane bylo w jakis starych typach silnikow i m.in w kombajnie. Czyli jednak sie zgadza, dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alajerzy77 Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 chyba to nazywane bylo odmą" do przewietrzania komory olejowej silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koń Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Tak to jest odma od odpowietrzania silnika popularnego samochodu ciężarowego STAR-29,66,660.Silniki te były też stosowane w autobusach marki SAN.Z poważaniemkoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.