Skocz do zawartości

A ja już myślałem że to koniec sezonu na południu kraju !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
nie chce sie szarpać przytaknę ci co byś nie napisał jak masz sie lepiej poczuć -a jakie to znaczenie czy to po upa ?czy z jednego dołu czy z 10 ? pokazuje że nie trzeba jeździć jeszcze na Ukraine –chyba to forum jest od tego- pozdrawiam

Aleś mnie chłopie w depresję wprowadził! Nowy wątek sobie zacząłem, a teraz przez Ciebie dwóch zdań sklecić nie mogę. Zamiast pisać, to musiałem się na wizytę do psychologa zapisać, żeby mnie z tego doła wyciągnął!
A niech ta zima wreszcie się zaczyna!

Gratuluję!!!
Pozdrawiam, ale w okolice Krakowa nie zapraszam!

Spycharka gąsienicowa szybkobieżna BAT-M
Spycharka gąsienicowa szybkobieżna BAT-M
Powiększ zdjęcie

* masa spycharki – 27500 kg;
* silnik – A-401, wysokoprężny;
* moc silnika – 305 kW;
* poj. zbiornika paliwa – 800 l;
* prędkość max. – 35 km/h;
* wydajność przemieszczania gruntu – 150–450 m3/h;
* wydajność szybkiego wykonywania drogi na przełaj – 1,5–10 km/h;
* wydajność odśnieżania drogi – 8-10 km/h;
* wydajność oczyszczania drogi z krzaków – 5-16 km/h;
* żuraw – pełnoobrotowy; udźwig: 2000 kg; wysięg max.: 5400 mm; wysokość max. podnoszenia ładunku: przy wysięgu 1m - 5,3 m; przy wysięgu 5,4 m –1,8 m.

gdyby poprzedni Ci się uszkodził...

suchy ss -ale musze najpierw coś trafić na złomie !! -pozdro a ciebie kopijnik to uszkodzę może wcześniej niż przed Kockiem- normalnie cie uduszę i pójdę siedzieć -ciekawe dlaczego jeszcze nie dostałeś medalu(żółty to ładny kolor) ??? hehe-pozdro

A moze by tak zwyczajnie przestac oglądac tematy załozone przez kol Huka?NFOZ chyba będzie nam za to wdzięczny?Po prostu proponuje ignorowac te tematy pod którymi się kol Huk podpisuje.
Pozdrawiam.
P.S.
Huk kiedys wsiade w pociąg i wtedy się okaże ze gdzieś na południu ktoś komuś......

Jeszcze raz pozdrawiam

Nie mam żadnej mapy – włóczę się tam od 1992 roku –a to ktoś coś z miejscowych powie a to posiedzi się w terenie i popatrzy się do o koła –wiedząc gdzie przebiegał front –możemy sobie pogdybać -z której strony można było by za atakować , gdzie możliwe były jakieś zasadzki lub przejścia itp. Trzeba sobie stworzyć obraz i wizje tego wszystkiego –ale czasami sobie możemy tak chodzić i chodzić i tak figa z makiem –nie ma reguły i- nigdy nie będzie mapy skarbów –ja osobiście w nią nie wierze – a że lubimy ich szukać a nie koniecznie znaleźć to już inny temat -pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie