suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\...............siostro tracimy go...!!!"dla kogo dobra to dobra, ja znowu nie ebde spal tylko myslal kiedy ruszyc jeszcze w plener i cos targnac:)Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 a to moja wina że śnieg nie spadł ???-pozdrawiam was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_bomba Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 piekne znaleziska gratuluje szkoda ze ja niemam takiego szczescia pozdrawaim Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 i niech nie pada jeszcze:) obys wyciagal wiecej takich fantow!!!3majcie sie!Dobranoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 hehee:)) gratulacje:))powiedz jeszcze chłopakom na forum, że to z jednego doła wszystko:))i wcale Cię nie śledze. Tylko kojarze:))prawda to że to po upa:))pozdro huk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 nie chce sie szarpać przytaknę ci co byś nie napisał jak masz sie lepiej poczuć -a jakie to znaczenie czy to po upa ?czy z jednego dołu czy z 10 ? pokazuje że nie trzeba jeździć jeszcze na Ukraine –chyba to forum jest od tego- pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 przepraszam, że źle to odebrałeś.Dokładnie masz racje nieważne z ilu dołów, szacunek Ci za to że jako jeden z niewielu nie boisz się pokazywać co można jeszcze wykopać.Pozdro i bez urazy mam nadzieje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 a czy zamek i iglica w pepeszy z obrazka nr 2 też były rozłozone na czynniki pierwsze? czy wykopałeś ziemiankę rusznikarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 Jakiej pepeszy- toż to szczątki –czepiam się tylko destruktów !! żeby było jasne !wszystko inne mnie nie interesuje i wam radze to samo-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 chodziło mi oczywiście o odkurzacz zelmera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 A Zelmera ???? tak fajny był ośrodek nawet z basenem teraz sie nazywa Bystre –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 osiągnięcia są takie jakbyś zamiast c.scopa używał georadaru i to z samolotu, a zamiast szpadla koparki...a propos - nie brałeś żadnego złomu z Bełchatowa?to z zazdrości ...ale fajne fanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Aleś mnie chłopie w depresję wprowadził! Nowy wątek sobie zacząłem, a teraz przez Ciebie dwóch zdań sklecić nie mogę. Zamiast pisać, to musiałem się na wizytę do psychologa zapisać, żeby mnie z tego doła wyciągnął! A niech ta zima wreszcie się zaczyna! Gratuluję!!!Pozdrawiam, ale w okolice Krakowa nie zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 dobra dam wam już spoko-ale jak ktoś mi dokuczy to przedłużę ten wątek-jeszcze jedno-jutro wybieram sie na złomowiska –ostrzegam -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Spycharka gąsienicowa szybkobieżna BAT-MSpycharka gąsienicowa szybkobieżna BAT-MPowiększ zdjęcie * masa spycharki – 27500 kg; * silnik – A-401, wysokoprężny; * moc silnika – 305 kW; * poj. zbiornika paliwa – 800 l; * prędkość max. – 35 km/h; * wydajność przemieszczania gruntu – 150–450 m3/h; * wydajność szybkiego wykonywania drogi na przełaj – 1,5–10 km/h; * wydajność odśnieżania drogi – 8-10 km/h; * wydajność oczyszczania drogi z krzaków – 5-16 km/h; * żuraw – pełnoobrotowy; udźwig: 2000 kg; wysięg max.: 5400 mm; wysokość max. podnoszenia ładunku: przy wysięgu 1m - 5,3 m; przy wysięgu 5,4 m –1,8 m.gdyby poprzedni Ci się uszkodził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 huk zaciep nowymi fotami ze zlomowiska:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 No ladnie!Niebylem na necie tylko pare dni a tu kol. Huk doprowadza wszystkichdo obledu.sluchaj-przestan!!!Przez Ciebie nabawie sie nerwicy w tej Anglii!!!!LADNE FANTY HUK!!!Pozdrawiam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 suchy ss -ale musze najpierw coś trafić na złomie !! -pozdro a ciebie kopijnik to uszkodzę może wcześniej niż przed Kockiem- normalnie cie uduszę i pójdę siedzieć -ciekawe dlaczego jeszcze nie dostałeś medalu(żółty to ładny kolor) ??? hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 to chyba z wrazenia tak mnie wygielo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 A moze by tak zwyczajnie przestac oglądac tematy załozone przez kol Huka?NFOZ chyba będzie nam za to wdzięczny?Po prostu proponuje ignorowac te tematy pod którymi się kol Huk podpisuje.Pozdrawiam.P.S.Huk kiedys wsiade w pociąg i wtedy się okaże ze gdzieś na południu ktoś komuś......Jeszcze raz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 jaca2003 wszystko jest możliwe !!!!!!! -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 a może by się kolega swoją mapką podzielił co tak sam będzie w tych dołach siedział.pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 Nie mam żadnej mapy – włóczę się tam od 1992 roku –a to ktoś coś z miejscowych powie a to posiedzi się w terenie i popatrzy się do o koła –wiedząc gdzie przebiegał front –możemy sobie pogdybać -z której strony można było by za atakować , gdzie możliwe były jakieś zasadzki lub przejścia itp. Trzeba sobie stworzyć obraz i wizje tego wszystkiego –ale czasami sobie możemy tak chodzić i chodzić i tak figa z makiem –nie ma reguły i- nigdy nie będzie mapy skarbów –ja osobiście w nią nie wierze – a że lubimy ich szukać a nie koniecznie znaleźć to już inny temat -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Tak tak Huku pitol dalej nie ma mapy skarbów.No to moze Ty nie uzywaz piszczałki ino czarodziejskiego Fleta i gdzie nie zagrasz to ziemia oddaje co ma?Nie wmówisz mi że posiadłeś wiedzę tajemną.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 hehehehe dajcie mi już luza pozdrawiam was może sie gdzieś przypadkowo spotkamy -będe tego c.scopa chował żebyście mnie od razu nie poznali -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.