stwp Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Witam . Swojak bez jaj nie będę się znizał do Twojego poziomu , ja tylko informuje .Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Psotny jestem...A jakby tak z nienacka dodatkowa grupa włączyła się do walki? Wiadomo...jak front to front :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THEWOLFE Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Witam!Czy ktoś moglby mnie poinformowac [dluga obsencja] czy:- Serokomla 2007 sie odbedzie [zaposilem sporo znajomych i wolabym by doszlo to do skutku]- o ktorej i czy w Woli Gułowskiej- czy ktos moglby mi podac numer do Piotrusia L. z 8PPL bo starcilem numery a musze sie skontaktowac [z tej strony Piotrus W.]moj mail thewolfe@tlen.pl - w sprawie tego numeru plissss! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stwp Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Witam . Serokomla 2007 jest w Woli Gułowskiej - poszukaj pare tematów poniżej. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.