Skocz do zawartości

ZIELONA GÓRA I OKOLICE

BASTEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
1000Watt, to wszystko z Lubuskiego?? Az nie do wiary...

Pytanie do wszystkich: Znacie jakies miejsca upadków samolotów w Lubuskim? Zbieram informacje na ksiazke....

Pozdrawiam
Napisano
Gratuluje trafień!!Mi dziś ziemia oddała ponad 30 monetek 1,5,10 fenigów,ponad 20 guzików z munduru,sygnet i troche drobiazgów osobistych.Wszystko w jednym miejscu,widać Sowieci przeszukali tam jeńca.Wpromieniu kilkunastu metrów nic więcej.To juz trzecie takie miejsce,i jeszcze były dwie łuski od pepeszy.Pozdro.
Napisano
witam wy to farta macie złaziłem na długi wek w lasach 2 dni z wykrywką w okolicach Przełaz Mostek i Ciborza kilometry okopów i hektary lasów :) i nic nawet łuseczki tylko druty druty wszczędzie k... druty :)
no ale nic mam kompletny sprzet do nurkowania dobry ponton z silnikiem tak więc jak macie jakieś pomysły jak to wykorzystać to zapraszam na gg 6828461
Napisano

i takie cos mam jeszcze pare fantow ale musz eporobic zdjecia i poczyscic ale w sumie udana wiosna jeszcze ziemi alubuska potrafi cos oddac i jak zrobie wiecej fot to wkleje:)

Napisano
i znow cisza na zielonej górze nikt nigdzie nie byl niczego nie znalazł :) ja mialem malutki wypadzik ale zdjatka zamieszcze w niedalekim czasie poz szajka
Napisano
Czyżbyś miał na myśli wypad w bory... he he ale że wczoraj znalazłeś minimum to jeszcze trochę pogadam z tobą ;) he he he
Napisano
ty atb uwazaj bo cie szpadel sprawiedliwości siegnie :) ty z tym swoim minimum mialeś zdjecia porobic cobyśmy sie troche pochwalili heheh ;-)może nie tak jak 1000 vat ale zawsze cos hmmm wiem ze sirpavlo boysss mieli niezle wypady ale niechca sie pochwalic to nie :P pozdrówka szajka
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie