kamilo Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 zapraszam serdecznie w piątek o 11.00 pod szkołę w Poświetnym gdzie będą omówione szczegóły ,dla zainteresowanych dodam że w piątek idziemy z Poświetnego do Anielina i powrót .Sobota wychodzimy na spotkanie z ułanami (wyjechali konno już dziś ) i razem wracamy z nimi do Poświetnego .Noclegi w stodołach i domach prywatnych w Poświetnem . Podczas rajdu będzie wiele elem. taktyki i strategi walki Wydzielonego Oddziału WP .Prowiant we własnym zakresie i nie bedą tolerowane plastiki ,jemy i pijemy z manierek i menaszek ZAPRASZAM SERDECZNIE z soboty na niedzielę ognisko , apel poległych w Anielinie w piątek wieczorem proszę o zabranie po jednej świeczce od osoby .W niedzielę grupy które chcą składać kwiaty na uroczystościach proszę o informację
KZ Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Mam prosbę.jako że nie moglem przybyć do Anielina, jestem b.ciekawy co się działo.Prosze o jakieś pierwsze wrażenia, tutaj, ew. na maila.
kamilo Napisano 17 Maj 2007 Autor Napisano 17 Maj 2007 fotki moge na meila : jak co to kontakt meilowy
kloki Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 kamilo chłopaki z GRH Batalion Tomaszów z Tomaszowa Maz. proszą o fotki na kklokki@wp.pl :)Pozdrawiam.
bolas Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Kamil wrzućcie fotki na forum, na pewno masa ludzi się zastanawia jak było (sam jestem ciekaw). ;)
meleskul Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Fajowe zdęcia - wyglądało to całkiem miło.Najwięcej uroku ma honorowy hubalczyk p. M. Zach, zatopiony w pogawędce z Kamilem...
kamilo Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 oj fajnie było fajnie tylko piechota nie dopisała :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.