mongo Napisano 7 Październik 2003 Autor Napisano 7 Październik 2003 Jeżeli ktoś z Was ma jakiegoś linka na stronkę na której można znależć chwyty na gitarkę do niemieckich marszy to proszę o adres, jeżeli ma na kompie to pliiiis na adres Herrmongo@wp.pl Bardzo mnie interesuje Panzerlied, Westerwald, Deutschland erwache i cała reszta. Z góry dziękiPozdrawiamMongo
beaviso Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Nie wydaje mi się żeby było coś takiego. Strona z MP3 i in. jest, bo sam kiedyś coś ściągałem, ale chwyty na gitarę???Moim zdaniem - ale tylko moim - nie znajdziesz czegoś takiego, bo...... bo niemieckie marsze wojskowe brzmiałyby na gitarze tak jak... eee, Iron Maiden na fujarce?
Peter Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Oj Mongo, ty Artysto, nuty ci nie wystarczą, albo melodia. Polecam MId-y (*.mid). (-:
mongo Napisano 7 Październik 2003 Autor Napisano 7 Październik 2003 Eeeee, no wcale nie jak na Irony fujarce. Gitarka i kilku chłopa do churku i może być ciekawie, a chętnych do śpiewania w akademiku mam. Może ktoś się natnął podczas grzebania na necie, różnie ciekawe rzeczy można przecież znależć.A jakieś stronki z nutami? Z tego też da radę.pozdrawiamMongo
Peter Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Pogrzebię i odszukam, kiedyś to była moja pasja (mid-y).Na razie na pocieszenie b. fajna strona irlandzka.Kilka znanych piosenek z muzyką, do niektórych polski tekst.Pozdrówko
Peter Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 *@%**%#http://www.mojairlandia.pl/m_midi.shtml#gsorki.
michalczewski Napisano 11 Październik 2003 Napisano 11 Październik 2003 Te! Mongo a moze byscie pospiewali w tym akademiku polskie piosenki wojskowe? No chyba ze studjujesz w Berlinie, Hamburgu, Monachium...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.