Boruta Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 Czemu jak wchodzę na odkrywcę, to mi wyskakuje często taki komunikat, że powyższa strona chce mieć dostęp do mojego komputera?66.249.91.147 www-google-analytics.l.google.com, www.google-analytics.comA czasem dwa razy takie coś wyskakuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 cus masz chyba z konfiguracja firewalla- wez zainstaluj innego na probe i zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Być może w przeglądarce masz ustawione żeby komputer automatycznie logował się ze strona hasłem, a z drugiej masz to zablokowane w firewallu. Nie wiem ale ja tak kiedyś miałem i musiałem usunąć firewalla, albo pomieszać w ustawieniach ale mi sie nie chciało:PPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 A ja myślę, że coś się u mnie podwiesiło pod odkrywcę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 a jakiej przeglądarki używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 IE 6.0Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Boruta, z tym pytaniem to do Bociana. Może jest dodana jakaś statystyka albo coś.A nie masz przypadkiem zainstalowanego tollbara z google?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 IE bardzo bardzo zły wybór, zainstaluj firefoxa i takich kłopotów raczej miał nie będziesz(pod względem bezpieczeństwa i w ogóle wszystkiego kasuje IE). Odkrywca" w Operze (ładnie zabrzmiało) nie prezentuje się dość wyraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 firefox bezpieczniejszy?? Był jakiś test w swoim czasie i firefox miał znacznie więcej dziur niż inne przeglądarki.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 no panowie bez takich tekstów!! inne przeglądarki znaczy opera -to się zgodzę. ale bez przesady, nie rób świętokradztwa-IE to gówno w pełnym tego słowa znaczeniu!!jest wolny(chodzi o szybkosć), dziurawy-jedyna pozytywna jego zaleta to ze wszystko pod nim chodzi/wiadomo dlaczego!!a co do tego tekstu to był chyba robiony na zlecenie Microsoftu i to jeszcze zanim Bill nie odszedł!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 hehe, się uśmiałem, okazuje się że jestem na usługach Małego Miękkiego (chociaż z drugiej strony może by mi ktoś to zaproponował? oczywiście nie za bóg zapłać :) czekam na wiadomość)Mam operę i linuxa a tego Bill i Ballmer chyba nienawidząpzdrps firefox jest znacznie mniej rozpowszechnioną przeglądarką i dlatego nie jest tak rozpracowana jak IE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 ps firefox jest znacznie mniej rozpowszechnioną przeglądarką i dlatego nie jest tak rozpracowana jak IE"ale bzdura, to ze mnie rozpowszechnioną to fakt bo większosć ma pirackiego windowsa i tam jest gówniany IE. ale kwestią kilku najbliższych lat jest upadek Microsoftu jako totalnego potentata jakim był i jeszcze jest!!P.S sorki za mała(ale bardzo znaczącą) powinno być co do tego testu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 nie łamią firefoxa bo poco? i tak większość ludzi ma IE.A co do tego ze microsoft zniknie za niedługo to jestem pesymistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 FF nie jest zninawidzony tak jak produkty MS więc ich też nikt zbytnio nie rusza. Wojna toczy sie MS kontra reszta świata więc pozostali czują sie swobodniea wracając do sedna, Boruta sprawdzałeś na Firefoxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 Nie, ale sprawdzałem po numerze i faktycznie jest to google.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 mi toolbar firefoxa zasial jakis badziew- poprostu tego juz po formacie nie instaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 W kodzie jest odwołanie do zewnętrznego serwera google do statystyk więc parę kiepskich wtyczek antypishingowych może zgłaszać dziwne komunikaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 Dzięki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.