Skocz do zawartości

Firewall i komunikat

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu jak wchodzę na odkrywcę, to mi wyskakuje często taki komunikat, że powyższa strona chce mieć dostęp do mojego komputera?

66.249.91.147 www-google-analytics.l.google.com, www.google-analytics.com

A czasem dwa razy takie coś wyskakuje.
Pozdrawiam

Być może w przeglądarce masz ustawione żeby komputer automatycznie logował się ze strona hasłem, a z drugiej masz to zablokowane w firewallu. Nie wiem ale ja tak kiedyś miałem i musiałem usunąć firewalla, albo pomieszać w ustawieniach ale mi sie nie chciało:P
Pozdro

IE bardzo bardzo zły wybór, zainstaluj firefoxa i takich kłopotów raczej miał nie będziesz(pod względem bezpieczeństwa i w ogóle wszystkiego kasuje IE). Odkrywca" w Operze (ładnie zabrzmiało) nie prezentuje się dość wyraźnie.

no panowie bez takich tekstów!! inne przeglądarki znaczy opera -to się zgodzę. ale bez przesady, nie rób świętokradztwa-IE to gówno w pełnym tego słowa znaczeniu!!jest wolny(chodzi o szybkosć), dziurawy-jedyna pozytywna jego zaleta to ze wszystko pod nim chodzi/wiadomo dlaczego!!

a co do tego tekstu to był chyba robiony na zlecenie Microsoftu i to jeszcze zanim Bill nie odszedł!!

hehe, się uśmiałem, okazuje się że jestem na usługach Małego Miękkiego (chociaż z drugiej strony może by mi ktoś to zaproponował? oczywiście nie za bóg zapłać :) czekam na wiadomość)

Mam operę i linuxa a tego Bill i Ballmer chyba nienawidzą
pzdr
ps firefox jest znacznie mniej rozpowszechnioną przeglądarką i dlatego nie jest tak rozpracowana jak IE

ps firefox jest znacznie mniej rozpowszechnioną przeglądarką i dlatego nie jest tak rozpracowana jak IE"

ale bzdura, to ze mnie rozpowszechnioną to fakt bo większosć ma pirackiego windowsa i tam jest gówniany IE. ale kwestią kilku najbliższych lat jest upadek Microsoftu jako totalnego potentata jakim był i jeszcze jest!!

P.S sorki za mała(ale bardzo znaczącą)
powinno być co do tego testu!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie