Skocz do zawartości

Kolekcje-bron palna

garbaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 375
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kolego Bandi niestety nie jestem w stanie odnaleźć tu na forum wątku, w którym poruszyłes kwestię legalizowania broni z zagranicy w Polsce na Twoich warunkach. Ogrom tematów do przeczesania a niejeden z nas jest tym zainteresowany. Poproszę o wskazówkę gdzie mogę znaleźc wszystkie informacje. Na marginesie gratuluje pięknej MG :)
Napisano

Mauser 98k z kontraktu dla Portugalii z partii, która nigdy do Portugalii nie dojechała. Ze względu na straty została w całości wysłana na front wschodni dla jednostek niemieckich.

• 1 month later...
Napisano

Nowy rok i wreszcie długo oczekiwana przeprowadzka do nowego domu, co prawda jeszcze brak mebli, ale te najważniejsze już są :-) co za komfort w porównaniu do mieszkania w bloku gdzie nie było miejsca na ich ustawianie.

Napisano
Witam, do kolegi Blondyn1944, jeśli chodzi Ci o wątek
na forum, w którym kolega Bandi1973 poruszył kwestię legalizowania broni to jest to po części opisane w wątku założonym przez kolegę Panzerkins - AKMS pozwolenie z
15-08-2009 roku, sorry ale 5 minut szukania i znalazłem.
Do kolego Bandi - gratuluję kolekcji
Napisano

No i nastepna perelka w kolekcji.Rok 1941 (niestety widoczna tylko (1) slabo widoczne (godlo,herb)Portugalii.
Bron chyba nigdy nie dotarla do kraju dla ktorego byla przeznaczona,mowia o tym wafenamty ,chyba ze sie myle.

• 7 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie