U311 Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 Film do obejrzenia w TV PLUS, wtorek 21XI br. godz. 20,40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Oglądałem filmik. Wart obejrzenia, faktycznie Niemcy to Niemcy. Oddano to co zdarzyło się w Bydgoszczy.Sprzętu istotnie było sporo i oryginalnego :M. Opania jako Harcerz biega z MG-15 z podwójnym bębnowym tromelkiem, MP-28 i trochę innego.Generalnie też polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 A może w TV PULS a nie PLUS? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 Tak :0) TV PULS :0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Faktycznie warto było obejrzeć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 A czy wieciwe, że Pulsa kupił Murdoch i chce zmienić profil tej stacji na mniej religijny?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 W TV Puls leciało dużo filmów dokumentalnych. Szkoda, gdyby profil tej stacji miał by się zmienić i program miał stać się nastepnym rozlewnikiem reklamowo-rozrywkowego szamba.A charakter religijny? Dobrze że w ogóle ma jakiś chrakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Jak mam jaki taki odbiór, a nie tylko sam dźwięk, to bywa, że oglądam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badylarz Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 WitamOglądałem niestety fragmenty - brak czasu. Ale nawet te fragmenty były fascynujące, ataku na kościół nie powstydziłby się Spielberg. Nie wiem tylko czy było to zgodne z prawdą historyczną, tzn. czy rzeczywiście akcja bydgoska była rzeczywiście tak przygotowana, czy też dywersanci improwizowali ? Temat do dyskusji...BadylarzP.S. Aktor Henryk Bąk w roli generała, chyba Przyjałkowskiego dowódcy 15 DP - fantastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.