pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Mam pytanie : wielokrotnie pisze sie o iebieskich",że patrzą :) na to co sie pisze tu na forum. Czy sadzice że to prawda ?PozdrawiamPig
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Gdybym uważał że patrza to bym sie nie pytał:)A poza tym co i m z tego że się pisze. Przecież nikt tu nie przyznaje sie (otwarcie) ze ma znajduje, ma dostęp do MW.
acer Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 To spójrz wstecz na wątki - co ludzie zamieszczają na fotach, jakie ciekawe topiki zakładają, pochwalić się znaleziskiem, do id, albo jakieś wezwania do pokazywania swoich skarbów.....Naiwnych nie brakuje, bezpieka nie próżnuje, takie forum to bajka dla nich.......
acer Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Kilku z alledrogo też się pochwaliło, wystawiało no i potem wyrywali ich ze snu o 4 rano.....
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Za głupote trzeba płacic... Każdy z forumowiczów jest namiezalny no nie ulega żadnym dyskusją no to dlaczego nie ma odwiedzin o 4 rano ?? (nie to żebym sie dopominał :))raz juz miałem :) ale nie z odkrywcy ... :)pig
acer Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Zapomni się ktoś, pochwali się, no i będzie 4 rano.....
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Poza tym pisanie że sie cos tam widzało, czy miało ,czy ma ma,to troche charakter wędkarzy i taaaaaaakiej ryby" i jak dla mnie nie jest to dowód. A na allgro jak mozesz coś kupic to juz problem. Ja nie chciałbym żeby moje dziecko kupiło urwiłapke deko i żeby sie nie okazało deko i musiało zostać manikutem na siłę to to że z allegro łapia to OK. Dla mnie.Pig
acer Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Pisanie ? To zobacz jakie foty tu się wstawia - to drażnienie rekina.....To że dla ciebie nie jest dowód, dla innych starczyłoby na takie niewinne przeszukanie.....
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 wystarczy że napiszesz że zgłosiłeś lub zostało głeboko w ziemi i nie pamietam gdzie to było i po sprawie :)
acer Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 hehehheh, akurat, żebyś się nie zdziwił kiedyś.
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 A propos fot sam zamieszczam takie foty (notabene ktoś sie przyczepił, że nie jest to dobre dla image dla poszukiwaczy") ale staram się zgłaszać wszystko co znajde.Ale jest bardzo dużo ale...Jak rozmawiam z policja (nie raz) to oni maja to wszystko w d... czy kkpiemy czy nie ale jak juz kopiesz to rób wg ustaw.Czyli o zabytkach i o MW.Pig
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 A to dla tych co patrzą : Zapraszam nie mam nic :)pig
aloszak Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Panowie wystawić coś na alegro a napisać tu to bardzo duża różnica!!Alegro jest powiedziałbym pilnie śledzone, choćby ze względu na fakt, że dużo jest tam oszukańców którzy sprzedają cegłe zamiast komórki.
pig123 Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Aloszak ale tu masz dowody przestepstwa jak na talerzu...______Pig123
dect Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 A tam gadacie... Im tez sie tak rano nie chce wstawac i pierwsze wizyty umawiane sa dopiero na 6 :-D
Boruta Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Tak, w zasadzie, to od 6 do 22. A w nocy, to muszą mieć specjalny glejt.Pozdrawiam
dect Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 W dzien tez musza - w uzasadnionych przypadkach (kiedy zachodzi uzasadnione podejrzenie" - to tez szeeeeeroka definicja) ze slady / dowody przestepstwa moga byc niszczone / ukrywane moge wejsc a blache" i potem w ciagu 7 dni musza Ci pokazac papier od prokuratora. Lepiej sie wtedy nie stawiac bo trzeba bedzie inwestowac w nowe drzwi (jezeli cos znajda).W nocy odwiedziny sa tylko w naprawde uzasadnionych i nie cierpiacych zwloki przypadkach (np u kolekcjonera 500 kg bomb lotniczych w bloku).
acer Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Tia....Zbigniew Farmus asystent wiceministra Szeremietiewa został zdjęty nad ranem z promu do Szecji na środku Bałtyku, a akcję przeprowadzono z wykorzystaniem śmigłowca, grupy uderzeniowo-szturmowej uzbrojonej po zęby i oficerów kontrwywiadu. Wszystko tylko po to żeby wyrwać nieprzytomnego, zaspanego faceta w podkoszulku i gaciach. Potem i tak puścili bo był niewinny jak się okazało.Pig, myślisz, że nie brakuje chcących podnieść sobie statystykę, żądnych akcji i sukcesu operacyjnego ?Coś ostatnio mnóstwo wpadek było poszukiwaczy - wszystkich przecież nie zakapowali donosiciele.
TIX Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 wielki brat chyba zawsze patrzy ... nie ? ;-))) a tak poważnie... to wcale to nie musi być osoba - wystarczy program wychwytujący określone słowa
dect Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Z tym programem to chyba bez przesady - nie wierze, ze zainwestowano by chociaz zlotowke w trzepanie tego forum (albo ps.com) programem do szukania slow.acer,tego typu sprawu to polityka (patrz tez np Kluska), a nas, maluczkich, obi" sie wg zwyklego kodeksu postepowania karnegoNiemniej jednak uwazam, ze gro wpadek to donosy, a jakis tam malutki procencik to wlasna inicjatywa organow"
Kaligari Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 A ja szczerze juz pare dni temu zastanawialem sie czy zalozyc taki post odnosnie inwigilacji na lamach forum Odkrywcy,bo przyznam sie szczerze ze chodzi mi to po glowie od dluzszego czasu.Tylko ten strach przed zoltym kolorem byl silniejszy :)))Ale tak naprawde to chyba kazdy z nas powinien sobie zadac pytanie czym jest to forum i komu ma sluzyc?Jak widac po moich cyferkach niejestem weteranem tego forum,ale prawda jest taka ze obserwuje to co tutaj sie dzieje od paru lat,jak moge komus cos pomoc lub doradzic to to robie a jak niejestem w temacie to niedorzucam niepotrzebnie moich trzech groszy po to tylko zeby cyferki byly wieksze:(Co mnie zastanawia?Dlaczego niektorzy z moderatorow chca zeby forum bylo przejzyste jak encyklopedia,jasne pytanie jasna odpowiedz,rzadnych demagogii.Ostatnio wzrosl monopol na Stugi Pantery i wszystko co w ziemi lezy,sczerze mowiac powoli robi sie to wszystko niesmaczne,ten wyciagnal dwie pantery a tamten trzy stugi.Szanuje ludzi ktorzy szukaja bo to ich pasja,a gardze tymi ktorzy robia to tylko po to zeby sie wzbogadzic,sprzedajac kawalki naszej Historii.Ostatni post Indii ja juz naprawde niewiem co to mialo byc?czy reklama?czy prowokacja?a moze to taka nasza polska natura ze robimy sobie na zlosc.Bezczelnosc i hamstwo i jakas chora rywalizacja,ale o tym by mozna bylo dlugo pisac.Co do sprawy inwigilacji bo to takie cudowne slowo stwozone tylko dla takich organow jak MON CBS UOP i MW,raczej zalecalbym dwa razy sie zastanowic co tu piszecie i co za zdjecia wklejacie,tylko dla waszego dobra,bo ten caly lad i porzadek jakos dziwnie wyglada.pozdrawiam wszystkich z cyferkami od 0 do ile kto chce,ACAB
jaszcz Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Smialo pisac wiedzac ze kablujacy jest jednoczesnie kablowanym a o wszystkim wie cesarz" i nie przejmowac sie tym czy czytaja. Musza czytac bo to obowiazek a nie przyjemnosc.Wszedzie czytaja. Mieszkam w Waszyngtonie a tutaj czytaja caly czas nawet teraz. Policja ma tutaj sukcesy w sciganiu szczegolnie roznych zboczencow seksualnych wlasnie z Internetu. Kazdy wiekszy posterunek policji ma specialnego pracownika do monitorowania tych(np.ja w tej chwili) co pisza. Wszystkie e-mail sa trzymane chyba przez 5 lat albo dluzej a caly swiat przechodzi przez Arlington Virginia.Mialem kolege w Polsce ktory upolowal rysia. Zrobil to nielegalnie i trzymal ten fakt w tajemnicy. Ale do czasu. Wszyscy sie czyms chwalili i on nie oparl sie pochwaleniu. Przebil wszystkich ale za tydzien o 4 rano zapukano do drzwi. Na niesczescie mial skore na strychu.Byla sprawa i zostal ukarany.
jacenty2004 Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Zabił prezesa Klubu Tęcza Rysia Ochuckiego ??? ...a to łobuz jeden !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.