Jędrek z Żor Napisano 14 Listopad 2006 Autor Napisano 14 Listopad 2006 Witam i proszę o pomoc.Czy jest to pudełko na zapalniki do granatów? Proszę o dokładniejsze informacje.
Jędrek z Żor Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 Dzięki wam ! Już wiem trochę więcej,chociaż nie na 100%
dunaj65 Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 Zdecydowanie pudełko na zapalniki do min przeciw piechotnych za pomocą, których tworzono pole i słowo pole to wybity na pudełku feld"
klemas Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 a gdzie to wyszło ? kwadratowa lub prostokątna ziemianka????
klemas Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 TAK Artylerii DZIĘKI ZA BEZCENNĄ I WIELE WNOSZACĄ DO TEMETU UWAGĘ
anRO Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Klemas czy mógłbyś mnie oświecić co masz na myśli.Jaka jest różnica miedzy jedną a drugą.
Jędrek z Żor Napisano 19 Listopad 2006 Autor Napisano 19 Listopad 2006 Dziękuję za wiadomości - dowiaduję się ciekawych rzeczy,np.kształt ziemianki - jeśli chodzi o to pudełko to znajduje się ono u kuzyna - zagląda często na złomowisko i ktoś coś takiego przyniósł ?!?!?!, on w ogóle nie wiedział co to może być (ja troszeczkę)dlatego ciekawią mnie wszystkie wasze informacje mogące wytłumaczyć pochodzenie i przeznaczenie.Pozdrowienia dla was wytrwałych odkrywców.Jędrek
klemas Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 pudełko na zapłonniki do armaty austria chyba ale głowy nie dampozdro Piotr
Pytanie
Jędrek z Żor
Witam i proszę o pomoc.Czy jest to pudełko na zapalniki do granatów? Proszę o dokładniejsze informacje.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.