Skocz do zawartości

Prosto od Samsonowa...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie gen Samsonow nie był tak łaskawy, może dlatego że byłem tam dopiero po raz drugi i wykopki odbywały się na zasadzie wyboru czysto przypadkowych miejsc. Niemniej jednak chciałbym także zaprezentować swoje - jakże skromne znaleziska

1. guziczek

4. no i taka monetka - niestety musiało sie palić wokół bo to spowodowało jej destrukcję.

Natomiast co do samego Tannen - teren ogromny i w zasadzie nie do skopania. Wypady jednodniowe przy tak szybkim zapadaniu zmroku już nie opłacają się - chyba że na skutek zdobytego doświadczenia ( patrz fanty powyżej ) ma się konkretne miejscówki - no ale czy tak nie jest w całym kraju ?

P.s. Trafiliśmy jeszcze z ekipą łącznie podczas dwóch wypadów ponad 100 kg mosiężnych łusek od Szwaka.

Zgadza się i wszyscy wiemy dlaczego! Dla mnie (z tego co wiem) najfajniejsze trafienia to w kolejności:
- nr.1. Carska kaplica polowa,
- nr.2. Flaga pułkowa (pozdrowienia dla Olsztyna),
- nr.3. Oczywiście odznaczonka" pułkowe, broń biała,
- nr.4. Cała reszta,

Witam.
Frozzer piękne fanty, gratulacje. Na Twoich zdjęciach jest sporo informacji, naprowadziły mnie one na niezłą miejscówkę.
PS. To wszystko sam wykopałeś, czy to efekt poszukiwań większej grupy?
Pozdrawiam
kraf

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie