Frozzer Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 co tu pisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Dla mnie gen Samsonow nie był tak łaskawy, może dlatego że byłem tam dopiero po raz drugi i wykopki odbywały się na zasadzie wyboru czysto przypadkowych miejsc. Niemniej jednak chciałbym także zaprezentować swoje - jakże skromne znaleziska 1. guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 2. medalik ( co ciekawe owinięty w szmatkę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 4. no i taka monetka - niestety musiało sie palić wokół bo to spowodowało jej destrukcję.Natomiast co do samego Tannen - teren ogromny i w zasadzie nie do skopania. Wypady jednodniowe przy tak szybkim zapadaniu zmroku już nie opłacają się - chyba że na skutek zdobytego doświadczenia ( patrz fanty powyżej ) ma się konkretne miejscówki - no ale czy tak nie jest w całym kraju ?P.s. Trafiliśmy jeszcze z ekipą łącznie podczas dwóch wypadów ponad 100 kg mosiężnych łusek od Szwaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 To też od Samsonowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 a to druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 Karabiny też od pana S, ale chyba pochodzą z różnych epok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 ...i to też: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 a to brat w akcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ładziak111 Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 i tak jeśli rozmawiamy o lasach wielbarskich to długo mnie nikt nie pobije , oj długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 Ładziak, nie bądź pewien! Sam wiesz, że na tym forum nikt swoich prawdziwych" trafień nie pokazuje;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurpiak Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Zgadza się i wszyscy wiemy dlaczego! Dla mnie (z tego co wiem) najfajniejsze trafienia to w kolejności:- nr.1. Carska kaplica polowa,- nr.2. Flaga pułkowa (pozdrowienia dla Olsztyna),- nr.3. Oczywiście odznaczonka" pułkowe, broń biała,- nr.4. Cała reszta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 wóz taborowy razem z końmi.A na wozie eldorado.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurpiak Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Nawet chyba wiem gdzie! Nieźle. Wozy i mi się trafiały! Ale nie powiem żeby to było eldorado przynajmniej dla mnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Kurpiaczku...nr.5 Gwiazda szeryfa :)I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraf Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam.Frozzer piękne fanty, gratulacje. Na Twoich zdjęciach jest sporo informacji, naprowadziły mnie one na niezłą miejscówkę.PS. To wszystko sam wykopałeś, czy to efekt poszukiwań większej grupy?Pozdrawiam kraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 kraf - a to ciekawe gdzie cie zaprowadzily te zdjecia, gdyz je robilem w ogrodku bo aparatu nie wzialem w terenmam nadzieje ze nie przekopales mi grzadek hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ech Frozzer lepiej buduj ty tę drogę i nie drażnij ludzi tymi scyzorykami;)pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Frozzer - jeżeli te zdjęcia są z ogródka, to conajmniej jedno z nich jest dowodem na to, że nie dorobiłeś się jeszcze kosiarki do trawy :):):)pozdrawiamR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Watpie by to byla trawa ogrodowa, bo wyglada na trawe gatunku Melica nutans, ktora w ogrodach i na Tannenbergu akurat nie rosnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 taka ciekawostka pokazala sie na jednej. liebgwardyjski kekscholmski pulk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 A oto moje ostatnio widziane 3 blaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.