Ruprecht Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 Siemka,od wczoraj jest w Biedronce" za dyche film wojenny Karna kompania". Zna to ktos moze ? Dobry jest ? Warto kupic ? Tu link:http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.phpA w sieci PLUS" od 13 listopada bedzie jakis film o tytule ... III Rzeszy" - niestety zamieszczone na stronie Plusa zdjecie okladki filmu jest za male by przeczytac caly tytul:( Ale moze ktos ma lepsze oczy;)Link:http://www.plus-discount.pl/cmspublic/system/modules/de.getit.plus/frameset/index_412103.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Ja tam widzę, na tym po lewej 11 WRZEŚ... CZAS KRYZY..."Czyli chyba coś o WTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Wielkie sorki! Nie kliknąłem na zdjęcie. Faktycznie, ale przez to że gotykiem nie do odczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Karna kompania" to ekranizacja Hassela. Za tą cenę można obejrzeć, jednak nie spodziewaj się rewelacyjnego dzieła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Jakość tej Bitwy nad Neretwą" jest jak druga kopia z kasety VHS. Fatalna. pozatym film sie strasznie zestarzał. Ciężko zmęczyć. ale w końcu to 10 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaazek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Zassałem wczoraj Karną kompanię" i oczywiście nie omieszkałem obejrzeć. Film faktycznie na motywach powieści Svena Hassela dzięki czemu jest posiada sprcyficzny dla autora humor". Do obejrzenia na pewno się nadaje a 10 zł. - nie jest wielkim wydatkiem. Można sobie zobaczyć T-54 w roli - chyba - Tygryska (na szczęście jest on tylko na początku) natomiast później - T-34/85 w roli T34/85, SU-85 w roli zdobycznych, niemieckich SU-85. Pałęta się jeszcze jakiś transporter opancerzony i kilka samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Yyyyhh... Karna kompania" (w oryginale film chodził jako Wheels of Terror" lub The Misfit Brigade"), to kiepściutko nakręcony i zmontowany filmik. Jest tam owszem nieco hasselowskiego poczucia humoru, ale nawet to nie ratuje całości. Chociaż, za 10 zł.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.