woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 a gdzie mieszkala dziewczyna ktora kugla nie chciala? nie honoratka tylko laska z przed wojny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Schneidemul-Piła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 I nie chciała śpiewać w zingferain:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Schneidemuhl, po polski Pila.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 heheh panooowie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Nażwisko LIdki poplose/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 ups pozno jest : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Eee, spóźniłem się.:-(Za karę muszę wypić wachtanguri z Szarikiem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 to jak z tym nazwiskiem bo jakos nie kojarze w zaden sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 A chceta piosnkę z Vierpanzersoldaten und ein hund" w jezyku Goethego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 ja ja ja !!!ostatnio slyszalem po czesku a po niemiecku nein- to dawaj na maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 No ja dam tu, bo poszperać muszę.A co do nazwiska Lidki to Saakaszwili. I co? Niech ktoś mi powie że nie zgadłem! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 o niech cie chudy byk bodnie !prawde gadasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Dadam...Jutro bedzie odpowiedż.Zanim sprawdzę.Odpowiedż jest w namiocie ,w którym Gustek łapie komisje...śledczą? :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 siegam lewa reka pod biurko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar G. Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Lidia Wiśniewska oczywiście Z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 A tu Was cwaniaki zagiołem.Poszukajta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar G. Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Pamiętacie kto dostał medal za to,że pierwszy wpadł do Ritzen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Edgarze wygrałes. Dadam...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 To jest to, czego zamiast marszu z jakiegoś serialu o Wittmannie musieli, w ramach internacjonalistycznej przyjaźni, słuchać enerdowcy:http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/media/P1 01.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar G. Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 To już dla wyjątkowych koneserów,jaki rodzaj mąki przewozi Wichura barką,gdy spotyka Czereśniaków?.Ten serial to jednak superhit,łyżkami można jeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Łuups! Palec sie omsknął. Sorki. Łans egejn.http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/media/P1_01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 http://www.vierpanzersoldatenundeinhund.de/media/P1_01.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 wisniewska?tak mi sie wydawalo ale myslalem ze tak sie aktorka nazywa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar G. Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Masz rację bo nazwisko filmowej Lidki jest oryginalnym nazwiskiem aktorki odtwarzającej tę postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.