acer Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Odpowiedź padła wyżej - scena z ajbachem" jakowaś, ja nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 W jednej ze scen, to ta z "bajbachem tablica rejestracyjna jest w każdym ujęciu w innym miejscu. Który to odcinek? Pytam bo nie pamiętam" nie skojarzyłem ze to o to chodzi myslałem ze o tablice.. bow sumie to nie odpowiedz na moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 No to nie wiem/nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 odcinek kiedy raniono marusie pod studziankami.. jak wichura podwozi Janka z radiostacja do wymiany.. odjezdża i wystawia reke przez okno machajac jankowi.. wtegy widac 4 zegarki na łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 A potem Janek odnajduje Gustlika, który dostał w krupnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 na wierzy byl odlany numer 672a wystrzelili z tygrysa 21 jeden pociskow :>ale to dzieki pomocy naukowej- wczoraj lecial na kino polska ten odcinek -przyznaje sie bezs bicia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 O i zjawił się kolega....Niemiec dostał i spadł na gąsiennicę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 zjawil sie i znika :(Problemy sprzetowe mam nadzieje ze do jutra tylko...grrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Twój znajomy...........sz znów z lekka rozrabia - chyba będzie tym razem solidnie po łapach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 spójrz na dział rekonstruktorski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 szkoda ze nie ja :(ale moze go szpadle dobije nad wisla ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 No szkoda.....ale jestem pewien że dojdzie do wszechmogącego".......parę ładnych epitetów....jak nic po łapach...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 time is out :(Juto wieczorkiem bede napewno- a jak mi oddaza plyte glowna rano to wczesniej.ende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Janek znowu nadaje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Centrala czuwa i przyjmuje.... :)Kiedy zjawi się wszechmogący" z linijką dla ............sza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 musze sie odnalezc z tym wszystkim przemyslec itd itp :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 znalazlem, przeczytalem i wyslalem i teraz czekamy- ogolnie bedzie dym...sorry za prywate ale watku nikt nie czyta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 No to czekamy :)Hermenegilda, komm" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 A ten snajper którego Janek zestrzelił to z jakiej był jednostki? Szarik zabrał mu potem wstążkę z rękawa.pzdrps. a czy koledzy A" i W" nie wiedzą co to jest gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 my kochamy forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 snajper byl z hermana geringa (z malej pisze i z bledem- nie zasluzyl) a helm mial z ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 I siedział na brzozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Dobrze panowie teraz ja zapytam-jakim motocyklem szalałMagneto"gdy dowiedział się o zbrodniach w obozie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Harley ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 phi motor jak motor- mial taki dziwny reflektor :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.