Kaltenbrunner Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 witam !!! wlasnie za chwile zaczyna sie ( 18.00 ) pierwszy odcinek na Kino Polska..... Nastepne co tydzien w niedziele o 18-nastej.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takraf01 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Nareszcie sie doczekałem!!!! A jednak mozna wygrac z kombatantami co myslą że są pepkiem swiata!!KALTENBRUNNER jestem ci dozgonnnie wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Miło usłyszeć ten klekot gąsiennic T-34/85...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 ja grab 3...otlicznyj strielok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Hier Gustav, hier Gustav......." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 ...hier Hans! horst Du mich?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 oho za chwile kwadrans po nieparzystej - trza bedzie nawiozac lacznosc z morzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Hermenegilda :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 a po trzech brzozkach mozna poganiac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Kwit na drewno :))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Ani chibi zabiją...I jeszcze rower zabiorą.":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 No i jeszcze :łaciata udrała":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 kurcze mam na dvd ale w telewizji to jest klimacik dobiero :>Tomus nie piskaj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Następne przygody za tydzień :)nara wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Brawo! Brawo !! Ach te klimaty i wspomnienia związane z tym filmem ,Kluby Pancernych .Kupione przez rodziców w zabawkowym sprzęty pancernych !!!!! I nasze podwórkowe Marusie !!!!!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich PANCERNIAKÓW !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 no to witamy w klubie :)zostaly wolne role- gasienica lewa i prawa- reszta czolgu juz zajeta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 A kto robi za Czereśniaka Woytas ? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Ja mogiem być pałkownikiem :Phełmofon bumagą pachnący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 ja jestem ze slunska to gustlik :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 woytas - przecież ty jesteś Górnyślązak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Jak ze śląska ,to może mindokur......bo lata całe sztudirował...Dwa krople na wata ,powoniać ,i ino się dziwować jak pierońsko trzyma ten mindokur... :)Pytanie dnia : Co Gustlik przyklejał tym butapremem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 phizdjecie olgierda i virtutti :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 a co hodowal obergefrajter kugel w ritzen ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowotny Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Rosen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 :)jest w narodzie milosc do serialu oj jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.