lysy452 Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 jest to wykop w nawet dobrym stanie,ale jak narazie nie widzialem tej rakietnicy nigdzie skatalogowanej.Moze jestes wstanie mi powiedziec co to za Fuzii!!!!Z gory dzieki za ID.
lysy452 Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 tak wyglada z przodu ta lufa.Jak myslicie jest to cos warte?
Boruta Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Myślę, że więcej niż pordzewiały mauser.Pozdrawiam
lysy452 Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 chodzi mi o to ze nie zbieram takich fantow i nie wiem za jaka sume sie tego pozbyc lub za co mozna to wymienic.Dlatego zwracam sie z ta prosba do expertow ktorzy maja o tym pojecie
jacenty2004 Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Wystaw na allegro będziesz miał wtedy pewność ,że pójdzie za tyle ile jest warta.
Pytanie
lysy452
jest to wykop w nawet dobrym stanie,ale jak narazie nie widzialem tej rakietnicy nigdzie skatalogowanej.Moze jestes wstanie mi powiedziec co to za Fuzii!!!!
Z gory dzieki za ID.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.