dect Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 http://www.glumbert.com/media/carshoot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Raczej w GB, to program dżemojadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 A to przepraszam za pomylke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Zwariowałem:) ja też bym sie tak pobawił:) I to jest program z GB, chyba nawet zwie sie Brainiac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Pump action - nie znam sie na tym.Karabin maszynowy - brytyjska wersja FN MAG na podstawie trójnożnej.Tu link do strony o karabinie:http://www.remtek.com/arms/fn/mag/index.htmA pancerzownica to niezawodny 84 mm Carl GustavBawiłem się kiedyś naszymi odpowiednikami (PK i RPG-7), ale nie do takich celów ;-)Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Były chyba jeszcze takie zabawki ze składanymi metalowymi kolbami Komar" ale większej sile ukłucia pancerza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 To nie za moich czasów. U mnie była tylko klasyka" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Jeremy Clarcson i Top Gear- na brainiacka mi to nie wygladaAle tez chce sie tak pobawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Camino Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Pump action - to włoski SPAS-12 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 ale do rzutek to chyba ze spasa nie strzela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.