woytas Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 w sumie sie zgadzamy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 jasne - kupą raźniej... ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 wiec jak nic mi nie wypadnie to tez bede5/11 godz 18.00 - ten termin dalej obowiązuje?mysle ze zdąze przyjechac z moim ostatnich(oby raczej nie;)) wykopek w tym roku.gg:9242930pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 05.11.2006 godz 18,00 + - 15 min, czas oczekiwania, gazeta lub książka w prawej dłoni.....Rybnik rynek, pod ratuszem.... :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 taknie wstydzic sie podejsc zagaic dialog :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 jak na zlocie pedziów :-)))) poklepac, poszeptac..... hehehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 ja bedzie zimno to bede w czapce z czerwonym bombelkiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Ja w różowych sandałach :-} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 bo nie przyjde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 dobra w kozakach bede ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes94 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 kurcze a tak bym chciał ale nie moge to w koncu ilu was tam bedzie ja i tak pewnie niedlugo spotkam sie z aw68 to mi zda wszyskie relacje udanego spotkania zycze wypijcie piwko za mnie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2006 Autor Share Napisano 4 Listopad 2006 luzik- wazny jest poczatek- zawsze mozna pogadac na forum czy mailami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 woytas, ja bede mimo pogody to pogadamy...dostałem ciekawego @ od znajomego o niemieckim schronie dowodzenia i jego zawartości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCout Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 WitamJa też powinienem być.pozdro SCout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 no to panowie czekam na wszystkich- obecnosc nie obowiazkowa ale mile widziana- chocby na chwilke.Pogadamy- powymieniamy sie telefonami mailami a reszta sama wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Z tego co wyczytałem spotykamy sie o 18 koło ratusza.Bydymy na pewno razym z kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 witamto o 18.00 pod ratuszembede w jasnej kurtce + faja w reku ;]saper1939 rozbawiłes mnie tym textem - Bydymy na pewno razym z kolegą" .....widza ze byda miedzy swoimi ;]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 to bydzie nas w sumie czterech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 5 - 6 os.ja bede z córką :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Witam. Już widzę,że nie zdarzę...bardzo żałuję - obowiązki służbowe.Sprawozdanie z imprezki zda mi Saper1939.Bawcie sie dobrze :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 wlasnie wrocilem ze spotkanka i jak twierdzi krasomowca internetowy- jakby nie bylo bedzie milo..." - to bylo bardzo milo.Pierwsze koty za ploty- wiemy co chcemy i co bedziemy wstepnie kombinowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 to miło że sie spotkaliście , ja niestety nie mogłem być z powodu zajęć na studiach , ale za to rozmawiałem dziś z piotrkiem skupniem z PFu no i mówił że mamy sie tu zebrać jakoś razem i założyć te koło terenowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 doszlismy tez do czegos takiego aw siedzi najbardziej w temacie i on narazie jest kierownikiem zamieszania w tej sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jura Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Szkoda że tak późno (21.45) ten post przeczytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 kur... nie dałem rady dojechac :/wchodze do garazu a tu kapeć w aucie! zrobilem to ale bym juz nie dojechał nawet na 18:20 a gdzie bym potem Was znalazł.a szkoda bo widze ze bylo ok!jak by ktos mial troche czasu i ochoty prosilbym o małe info na marcoon@op.plnie ukrywam ze jestem zainteresowany tym kołem terenowym",wiadomo ze w wiekszej kupie zawsze raźniej ;]a tak na boku był by ktos chetny na wspólne, jeszcze tegoroczne wykopki?np we wtorek bo mam dzien wolny od pracy :Dpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.