Skocz do zawartości

Rybnik i okolice

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
wiec jak nic mi nie wypadnie to tez bede
5/11 godz 18.00 - ten termin dalej obowiązuje?
mysle ze zdąze przyjechac z moim ostatnich(oby raczej nie;)) wykopek w tym roku.
gg:9242930
pozdrawiam
Napisano
05.11.2006 godz 18,00 + - 15 min, czas oczekiwania, gazeta lub książka w prawej dłoni.....Rybnik rynek, pod ratuszem.... :-))
Napisano
kurcze a tak bym chciał ale nie moge to w koncu ilu was tam bedzie ja i tak pewnie niedlugo spotkam sie z aw68 to mi zda wszyskie relacje udanego spotkania zycze wypijcie piwko za mnie:)))
Napisano
woytas, ja bede mimo pogody to pogadamy...dostałem ciekawego @ od znajomego o niemieckim schronie dowodzenia i jego zawartości...
Napisano
no to panowie czekam na wszystkich- obecnosc nie obowiazkowa ale mile widziana- chocby na chwilke.
Pogadamy- powymieniamy sie telefonami mailami a reszta sama wyjdzie :)
Napisano
witam
to o 18.00 pod ratuszem
bede w jasnej kurtce + faja w reku ;]

saper1939 rozbawiłes mnie tym textem - Bydymy na pewno razym z kolegą" .....widza ze byda miedzy swoimi ;]
pozdro
Napisano
Witam. Już widzę,że nie zdarzę...bardzo żałuję - obowiązki służbowe.Sprawozdanie z imprezki zda mi Saper1939.Bawcie sie dobrze :)
Pozdrawiam.
Napisano
wlasnie wrocilem ze spotkanka i jak twierdzi krasomowca internetowy- jakby nie bylo bedzie milo..." - to bylo bardzo milo.
Pierwsze koty za ploty- wiemy co chcemy i co bedziemy wstepnie kombinowac :)
Napisano
to miło że sie spotkaliście , ja niestety nie mogłem być z powodu zajęć na studiach , ale za to rozmawiałem dziś z piotrkiem skupniem z PFu no i mówił że mamy sie tu zebrać jakoś razem i założyć te koło terenowe :)
Napisano
kur... nie dałem rady dojechac :/wchodze do garazu a tu kapeć w aucie! zrobilem to ale bym juz nie dojechał nawet na 18:20 a gdzie bym potem Was znalazł.
a szkoda bo widze ze bylo ok!
jak by ktos mial troche czasu i ochoty prosilbym o małe info na marcoon@op.pl
nie ukrywam ze jestem zainteresowany tym kołem terenowym",wiadomo ze w wiekszej kupie zawsze raźniej ;]
a tak na boku był by ktos chetny na wspólne, jeszcze tegoroczne wykopki?np we wtorek bo mam dzien wolny od pracy :D
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie