waldi550 Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 http://img134.imageshack.us/img134/8643/obraz011fz8.jpgJak bym dorwał tego czubka to sam bym mu łep ukręcił, nie wie wariat co ryzykuje, i tak ma pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Brak mi określenia na taki typ idiotyzmu. Niech sie sam wysadzi jak tak to lubi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 To pewnie tacy, co trotyl zbierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Panowie- nie powinnismy wogole komentowac takich wydarzej- zadni poszukiwacze czy pseudoposzukiwacze tylko przestepcy ktorzy mogli kogos zabic.Tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 O żeszzz. I przez takich DURNIÓW tacy spokojni zbieracze monetek jak my :]]]] mają potem od razu w oczach władzy przerąbane! Mam nadzieję że to nie wybryk jednego z aszych" niech już lepiej będzie to jakaś ekipa z Wołomina. Mam nadzieję że Policja zajmie się tym jak należy.....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Myślałem że ten Nebel co trafił w samochód to było zdarzenie.....A tu widzę, że nie, jacyś idioci pewnie z pomocą niewybuchów, [chyba że pseudo-pirotechnik] zagrażają ludziom..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Następną bombke niech sobie w majty wsadzi. Wtedy reszta się pośmieje, a nie tak jak w tym przypadku tylko on. Idiotyzm ludzki nie zna granic. Matka natura stworzyła go chyba na próbę, ale zpomniała zgładzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parti78 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Masakra ii przez takich wariatów jak łazimy po fortyfikacjach(w szczecinku rzecz jasna też są, albo jak kopiemy to się stajemy odrazu podejżani). Trzeba miec cos z garem aby na osiedlu urządzac sobie detonacje. To cud, ze do tej pory nikt nie zginął.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 a to nie pierwszy raz? mowisz ze do tej pory nikt nie zginol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parti78 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 jakby ktoś naprawdę zginął to by policja z pewnością by bardziej szalała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.