Shizo Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 witam wszystkichchcial bym sie drogich kolegow poradzic jaki wykrywacz metalu na poczatek byl by dobry gownie na militarke chce sobie kupic co lepszego bo pozyczylem od znajomego wykrywacz w-2-p ale to bubel i tyle nic praktycznie nie wykrywa co mi doradziciepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu666 Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 dozbieraj jeszcze 200 zl i kup hs-3 na militarke jest idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Proponowalbym wyszukiwarke - byly juz takie tematy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 THX chyba tak zrobie i kupie smetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 ej a co sadzice o tym?? http://allegro.pl/item136828178_wykrywacz_najlepszy_w_swojej_klasie_zaj_zasieg.htmli jeszcze jedno ten wykrywacz to napewno smetek??http://allegro.pl/item136741013_hs_3_idealny_stan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Tak na pewno smętek:)), ale zależy co zamierzasz szukać czy kolorowa militarkę ( klamry guziki... ) czy ogólnie złom"??? żelaźniany??? bagnety broń itp. bo wtedy można kupić coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 ogolnie sie nastawiam na zlom" ale i koilorowa militarke tez chcial bym szukac:]] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 25 Październik 2006 Autor Share Napisano 25 Październik 2006 przepraszam za posta pod postem ale mam jeszcze jedno pytanie czytale wiele opini o wykrywaczu jabel sprawdzil by sie?i co powiecie o tym prosze o opinie i prosze zeby mnie nie odsylac do wyszukiwarki"jeszcze jedno co to za wykrywacz BOUNTY HUNTER Tracker II zlom jakis??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 ej drodzy koledzy co powiecie mi o geoscanie?? podobno dobry macie moze jakies namiary do tej firmy po na ich stronie pisze ze zakonczyla dzialalnosc:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Nie zastanowiło Cię dlaczego zakonczyła?Ja nie wiem, ale..PozdrawiamDarekp.s. Jabel ma swoje zalety ale i wady - brak jakiejkolwiek dyskryminacji.Zamęczysz się. HS-3 to dobra propozycja,dobrze Ci radzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Kupuj Hs.Dokup przy okazji dobrą łopate,bo Hs ma zaje..fajny zasięg,więc nakopiesz się żelastwa do woli.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 wiecie chyba tak zrobie kupie tego smetka ale dopiero na wiosne bo teraz juz sie nie oplaca chyba a tak kase dozbieram i bede mial dobrego smetka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Jeśli nie zamierzasz kopać juz w tym roku to jasne że poczekaj z zakupem.Z pewnością wyjdzie coś nowego więc spora szansa że te starsze" modele stanieja.PozdrawiamDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 ja tak sobie wlasnie pomyslalem ze juz sie w tym roku nie oplaci a tak pod koniec zimy kupie wykrywke i w tedy dopiero bedzie kopanie:)bo wczesna wiosna to chyba najlepszy okres na wykopki niema traw wysokich itp.:))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don66 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Kup sobie Smętka z dużą cewką, sprawne i szybkie narzędzie do przeczesywania okopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slw Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Ale nie w sezonie można cenę ponegocjować :-), ja urwałem w grudniu parę lat temu stówę. I jeszcze poprzebierałem z p. Smętkowskim wśród kilku sztuk ten jedyny ;-)Duża cewka to zasięg, ale mniejsza wykrywalność drobnicy, większy ciężar, słabsza poręczność w trudniejszym terenie. Do zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 aha a co sadzicie o cewce 30cm??pozdrawiam Shizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upham18 Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 a co sądzicie o garrecie ace 150 bo przymierzałem sie do zakupu nowej wykrywkitez w granicach 500 zł a wczesniej kopałem z garretem 100 i rozczarowany nie byłem. interesuje mnie militarka przedewszystkim pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.