Skocz do zawartości

wykrywacz do 500zl

Shizo

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich

chcial bym sie drogich kolegow poradzic jaki wykrywacz metalu na poczatek byl by dobry gownie na militarke chce sobie kupic co lepszego bo pozyczylem od znajomego wykrywacz w-2-p ale to bubel i tyle nic praktycznie nie wykrywa co mi doradzicie

pozdrawiam

przepraszam za posta pod postem ale mam jeszcze jedno pytanie czytale wiele opini o wykrywaczu jabel sprawdzil by sie?
i co powiecie o tym prosze o opinie i prosze zeby mnie nie odsylac do wyszukiwarki"

jeszcze jedno co to za wykrywacz BOUNTY HUNTER Tracker II zlom jakis??

pozdro

Ale nie w sezonie można cenę ponegocjować :-), ja urwałem w grudniu parę lat temu stówę. I jeszcze poprzebierałem z p. Smętkowskim wśród kilku sztuk ten jedyny ;-)
Duża cewka to zasięg, ale mniejsza wykrywalność drobnicy, większy ciężar, słabsza poręczność w trudniejszym terenie. Do zastanowienia.

a co sądzicie o garrecie ace 150 bo przymierzałem sie do zakupu nowej wykrywkitez w granicach 500 zł a wczesniej kopałem z garretem 100 i rozczarowany nie byłem. interesuje mnie militarka przedewszystkim pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie