k-szela Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Witam tak jak w temacie??? Wymiary dla porównania komórka, dostałem to od Kumpla jedną zostawił sobie znaleziona na strychu, kształtem przypomina ryngraf??? tam gdzie jest grubszy materiał??? .
k-szela Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Dzięki:))To chyba dobrze widziałem...
k-szela Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Dzięki:))To chyba dobrze widziałem...
k-szela Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Witam tak jak w temacie??? Wymiary dla porównania komórka, dostałem to od Kumpla jedną zostawił sobie znaleziona na strychu, kształtem przypomina ryngraf??? tam gdzie jest grubszy materiał??? .
dunaj65 Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 Jest to fragment koszulki sportowej HJ przednia część. Może chcesz ją sprzedać?Pozdrawiam dunaj65
k-szela Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Myślę że jest to raczej naszywka jest obrzucona ściegiem z dwóch stron i została znaleziona w koszarach wehrmachtu wszystkie sztuki były tego samego rozmiaru czyli koszulka odpada, naszywka na koszulkę tak:)), ale czekam na inne sugestie???
k-szela Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Znalazłem jest to naszywka na koszulkę sportową Wehrmachtu oto link http://65.160.172.250/insig2.html
general1006 Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 cześć Tu również masz link do stronki: http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H045056.htmlA tak na marginesie super fant :-)P.S.marcin trafił radziecką klamre jest na forum wiesz którym
Pytanie
k-szela
Witam tak jak w temacie??? Wymiary dla porównania komórka, dostałem to od Kumpla jedną zostawił sobie znaleziona na strychu, kształtem przypomina ryngraf??? tam gdzie jest grubszy materiał??? .
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.