Skocz do zawartości

Defilada Historyczna z okazji Narodowego Święta Niepodległości 11.11.2006 w Warszawie

akagi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Informuję wszystkich zainteresowanych w/w
czyli Defiladą Historyczna spod Grobu Nieznanego Żołnierza z okazji Narodowego Święta Niepodległości 11.11.2006 w Warszawie,
że informacji będę udzielał i bezpośrednio spotkać sie w w/w temacie można ze mną w najbliższą sobote w Centralnej Bibliotece Wojskowej od godz. 11.00 - a także w przerwach w czasie zaplanowanej tam na ten dzień konferencji MON z przedstawicielami GRH
info o tym juz było , ale przypomne http://www.poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=587)

Więc jak ktoś coś by sobie życzył serdecznie zapraszam.

pozdrawiam

Jacek akagi" Haber
Zespół Polska Broń Pancerna
Napisano
No to ja sie zgłaszam. Jeśli udział biorą tylko grupy zorganizowane i wcześniej znane organizatorowi, to będę w szeregach GRH Kampinos, ale będę w mundurze kościuszkowca, znaczy LWP, znaczy WP ze wschodu. Może ktoś jeszcze? W zeszłym roku Paweł Sajewski był jako jedyny, teraz, mam nadzieję, będzie nas co najmniej dwóch.
Po roku przyrost o 100%, nieźle:)
Napisano
( Jak krawiec zdąży, to moze bedzie przyrost o 200% :)

A czy nie wiecie przypadkiem czy i gdzie sa dostepne galerie z zeszlorocznej defilady ?

Pozdrawiam,

Smoczy
Napisano
Węgry raczej J. Szwejk z Austro- Wegier. Patrz plakat -pierwszy z lewej. Czyżby drugi odcinek tym razem pod tytułem Piechuroidy".
Napisano
panowie pytanie czy jeszcze mozna sie do defilady dolączyć i czy sa gdzieś jakieś informacje jak dojechać czy o której być i do ktorej ma być ??
czy jakas grupa oprucz cytadeli wystawi wrzesień 39 ??
Napisano
Pogadaj z Tomkiem Sarnowskim z Cytadeli - warunkiem jest jednolite umundurowanie całego pododziału - taki sam mundur, takie samo wyposażenie, opanowana musztra i krok defiladowy.

wszelkie informacje do mnie na priv sony@onet.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie