kuba321 Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Zapalnik to chyba to małe po lewej... a to po prawej? Ciężkie jest diabelstwo. W środku otwór schodzi się w ostry stożek. Wygląda mi to na robotę Moskali.....Pozdrawiam..CirrusCX
kuba321 Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Zapalnik to chyba to małe po lewej... a to po prawej? Ciężkie jest diabelstwo. W środku otwór schodzi się w ostry stożek. Wygląda mi to na robotę Moskali.....Pozdrawiam..CirrusCX
woytas Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Trochu ciemne te zdjecia- moze wiecej swiatla?
efes Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Witam.To czepiec antyrykoszetowy od pocisku p.panc/
Ptaku51 Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Witaj efes,czy w takim razie to widac na zdjeciu obok to rowniez czepiec balistyczny z tym, ze produkcji niemieckiej? ( na to wskazuje kaliber pocisku - 88mm). Jesli tak to gdzie znajdowal sie zapalnik? i czy znasz moze w sieci strone ze schematami pociskow 88mm??POZM
mietek Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 ano czepiec od p-panca. Zapalnik zas byl denny, czyli tez od spodu.
Pytanie
kuba321
Zapalnik to chyba to małe po lewej... a to po prawej? Ciężkie jest diabelstwo. W środku otwór schodzi się w ostry stożek. Wygląda mi to na robotę Moskali.
.
.
.
.
Pozdrawiam
.
.
CirrusCX
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.